6. Kourtney Kardashian ja Scott Disick

Üheksa aasta jooksul kokku ja lahku läinud paari teed läksid sel suvel Kardashianite klanni fännide suureks pettumuseks lõplikult lahku. Paaril sündis vaid seitse kuud tagasi poeg, kuid Kourtneyl sai lapsikust Scottist kõrini ja jättis ta SMSi teel maha.

5. Kermit ja Miss Piggy

Septembris linastuva ABC Muppet Show taastöötluse eel teatas sarja esikpaar, et nende teed on lahku läinud. Kermit vihjas, et lahkumineku indikaatoriks olevat teemal tagasihoidlikuks jääv Piggy.

4. Ben Affleck ja Jennifer Garner

Hollywoodi poolt üks armastatuimaid paare lõpetas 10 aastat kestnud suhte ja murdis mitmete romantikute südame. Väidetavalt oli Benniferiks ristitud paari teed elud lahku läinud juba rohkem kui aasta tagasi, mistõttu oli aeg ka elud lõpuks eraldada.

3. Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Muusikud andsid teada oma lahutusest sel esmaspäeval. Pea kakskümmend aastat koos olnud paar abiellus aastal 2002 ning peres kasvab kolm last. Internet on pärast uudise avalikuks tulemist armastuse surnuks kuulutanud.

2. Toomas Hendrik ja Evelin Ilves

Presidendi kantseleilt saabus aprillis teade, et Ilvesed on pärast põhjalikku kaalumist jõudnud ühisele otsusele 11 aastat kestnud abielu lahutada. Suure tõenäosusega sai suhtele saatuslikuks möödunud aasta augustis lahvatanud skandaal, kui Evelini teise mehega kohviku Komeet terrassil suudlemas nähti.

1. Homer ja Marge Simpson

Maailma raputas šokeeriv uudis, kui Simpsonite looja Matt Groeing avalikustas, et pärast 25 aastat kestnud armastust, lahutab meie kõigi lemmik multikapaar enda abielu. Homer ja Marge lahutavad uue hooaja tulevases episoodis, mis peaks teleekraanidele jõudma juba sel sügisel.