Supermodell Chrissy Teigen, kes on abielus laulja John Legendiga, on ametlikult ühe-miili-klubi liikmed. Seda aga mitte tavalisel vetsu-seksi kombel, vaid suisa teiste reisijate juuresolekul, lennukiistmeil. "Peaksime selle eest auhinna saama, et meil õnnestus teki all vaikselt see asi ära ajada. Olime parasjagu teel Taisse minu vanematele külla ja tuli isu peale, mis teha!" jutustas Chrissy.

Oma 2005.aastal avaldatud elulooraamatus tunnistas veteranstaar Fonda, et ta nõustus oma tollase abikaasa Roger Vadimi hirmsa pealekäimise tulemusena ühe naise veel lisaks ühistesse voodiseiklustesse kaasama. "Siiani tundub uskumatu, et sellega nõustusin. Veensin ennast, et see on okei, et see on midagi, mida ma ise ka tahan, kuigi see murdis mu südame," tunnistas näitleja.

Angelina Jolie ja Billy Bob Thornton olid teadagi väga metsikud abikaasad ning Thornton tunnistas üles, et punasele vaibale siirdumise eelsed intiimhetked polnud sugugi harvad nähtused. MTV filmiauhindade galal antud intervjuus paljastas ta näiteks avameelselt, et neil oli limusiinis asjaks läinud ka sellesama ürituse eel.

Will Smithi abikaasa Jada Pinkett Smith on üks neist, kes ei pelga omaks võtta seda, et seks voodis on igavavõitu. Ka neile meeldib enne pidulikke üritusi spontaanselt nahistada. "Oscari galale sõites hakkas Will mind äkitselt nii kirglikult suudlema, et asi lõppeski sellega, et mul polnud grammigi meiki näos ja punasele vaibale me ei jõudnudki!" muigas ta.

"That 70's Show" näitleja Wilmer Valderrama tunnistas Howard Sternile, et teda erutavad kuulsad naised. Valderrama olevat võtnud näiteks Mandy Moore'i süütuse, kuid tema sõnul ei tundunudki see nii mõnus kui "soe õunapirukas" (khmm, mis naljad!) Lisaks jagas ta ka seda, et Ashlee Simpsonile meeldib linade vahel kriisata ja karjuga ning et Lindsay Lohan on igalt poolt täiesti siledaks vahatatud.

Koomik Jack Blackil on jalafetiš. "Ma avastan end pidevalt jalgu vahtimast. Mulle meeldivad eriti jalgade paljad kannad. Kui naine kannab lahtise tagaosaga platvorme, plätusid, sandaale...oooh! Täiesti paljad jalad on muidugi üle kõige!" jutustas ta Playboy'le.