„Kuues Augustiunetus läks igati korda. Mitmekesine programm ja mõnus ilm tõid Supeluse tänavale viimaseid suvehetki nautima hinnanguliselt üle kümne tuhande inimese. Aasta-aastalt jõuab festivalile aina rohkem pärnakaid ja ka külalisi väljastpoolt,” rääkis Augustiunetust korraldava MTÜ Kastan Taskus juhatuse liige Hille Hinsberg.

„Rõõmu teeb, et paljud kohalikud ettevõtted on hakanud Augustiunetust oma tõsiseks partneriks pidama ja festivalil osalemine on jõudnud nende suvelõpukalendritesse. Väga tänulikud oleme kõigile neile, kes oma kunstiettevõtmise või üheõhtukohviku korraldamisega festivali võimalikuks ja meeldejäävaks tegid. Eriline tänu kuulub aga linnarahvale, kes on aastaid Augustiunetust festivalil osalemisega toetanud ja mürtsuga suvelõppu mõistvalt suhtunud,“ lisas Hinsberg.

Täna varahommikul lõppenud Augustiunetuse peateljeks oli traditsiooniliselt Supeluse tänav, kus toimusid muusika-, tantsu-, moe-, filmi- ja toidukunsti üritused. Kümne tunni jooksul toimus kokku üle 80 erineva ürituse ning üle 60 üheõhtukohviku.