Hollywoodi staarpaari ajas Megani karjäär väidetavalt lahku juba kuus kuud tagasi, vahendab DailyMail.

Kui Megan möödunud kuul kaamerate ette jäi, puudus näitlejatari sõrmest abielusõrmus. Viimati nähti paari koos 9. juunil Beverly Hillsis.

Sel suvel on naine veetnud palju aega New Yorgis "Teismeliste ninjakilpkonnade" filmisaaga võtetel. Sõprade sõnul tekitas paari vahel pingeid just Foxi kinnisidee rollide saamisega ja pidev filmivõtetel viibimine.

Green tahtis väga, et naine veedaks rohkem aega kodus oma abikaasa ja lastega. Paaril oli plaanis renoveerida nende 3,35 dollarit maksma läinud kodu, kuid Megan hülgas projekti viimasel hetkel.

Saates "Bravo's Flipping Out" osalenud Brian oli plaani üle väga elevil, aga järsku pandi maja hoopis müüki, mis võis olla jahtunud suhete esimeseks märgiks.

Paar kohtus aastal 2004 ning kihlus kaks aastat hiljem, toona nooruke Fox polnud abieluks veel valmis ning alles 2011 seoti lõpuks abielusõlm.

Maailma seksikaimaks naiseks titulleeritud Foxil ja endisel teismeliste tüdrukute unelmal sarjast "Beverly Hills, 90210" on kaks last: 2-aastane Noah ja 18 kuud vana Bodhi.