"#WAYF. Suve viimane pidu" ("We Are Your Friends") on Warner Brosi ja Studiocanali uus film ühest põlvkonnast. See on Max Josephi (MTV "Catfish: The TV Show") debüüt mängufilmi lavastamisel ning selles mängivad Zac Efron ("Neetud naabrid"), Emily Ratajkowski ("Entourage. Saatjaskond", "Kadunud") ja Wes Bentley ("Tähtedevaheline", "Näljamängud").

"#WAYF. Suve viimane pidu“ räägib sellest, kuidas leida enda häält. Elektroonilise muusika ja Hollywoodi ööelu foonil veedab 23-aastane edasipüüdlik DJ Cole (Efron) oma päevi lapsepõlvesemudega plaane tehes ning öid loo kallal, mis sütitaks kogu maailma. Kõik see muutub, kui ta kohtub karismaatilise, ent elus pettunud vanema DJ Jamesiga (Bentley), kes ta oma tiiva alla võtab. Ent asjad lähevad keeruliseks, kui Cole hakkab armuma Jamesi palju nooremasse tüdruksõpra Sophiesse (Ratajkowski). Kui Cole’i keelatud suhe üha tugevamaks muutub ning tema sõbrasuhted kannatama hakkavad, peab ta valima armastuse, lojaalsuse ja oma tuleviku vahel.

Publik loosib 10x2 pääset selle filmi vabalt valitud seansile reedel Solaris Kinos. Loosis osalemiseks tuleb vastata õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loositakse neljapäeva, 27. augusti pärastlõunal ning võitjatega võetakse isiklikult ühendust.