Laupäeval, enne Toyota Nelja Rahvuse Karikaturniiri otsustavat mängu Eesti ja Hollandi vahel seisid meie mehed uhkelt Baltman Unique eritellimusülikondades ennast näitamas – st eeskätt treeneritebrigaad ning osad mängijad, kes laupäeval kaasa ei pidanud tegema. Sümboolselt allkirjastati väljaku keskringis pallile allkirju pannes ka koostööleping – Baltmani poolt turundus- ja müügidirektor Kati Kusmin ja Korvpalliliidu poolt president Jüri Ratas.

Korvpalliliidule ülikondade õmblemiseks kulus 120m kangast ning 480 nööpi. Mitmete mängijate mõõtmiseks läks vaja redelit. Tulemus sai väga hea ning fotosessiooni põhjal võiks arvata, et mõni mängija võiks korvpalli kõrvalt vabalt tegeleda ka modellitööga. Nimesid nimetamata – lähevad veel uhkeks...

Baltman on seni riidesse pannud pikaaegse koostööna näiteks jalgpallikoondist, Montoni kaubamärgi alt aga on kestnud juba aastakümneid koostöö Eesti Olümpiakomitee ja olümpiakoondistega. „Võiks siia juurde lisada, et meie Leedu harufirma paneb rõivaisse näiteks Kaunase Žalgirise kossumeeskonna treenerid,“ sõnas Baltika juht Meelis Milder, kes lõi esimese Eesti klubipüramiidiga korvpallimeeskonda enne 90ndate keskpaika.
„Anda soliidne, väärikas ilme meie korvpalli rahvuskoondisele – see on meie jaoks missiooniküsimus ning kindlasti ka auasi,“ lisas Milder.

Baltman on Eesti ja Baltikumi regiooni üks hinnatumaid ja pikaaegsemaid meestebrände, mis tugineb siinsele aastakümnete pikkusele meesterõivaste valmistamise kogemusele, tehes koostööd parimate kangatootjatega Euroopas – sealhulgas tipp-tootjatega Loro Piana ja Dormeuil. Baltman on tuntud oma kõrgtasemel disaini poolest, mis pärjatud läbi aastate kolmel korral ka olulisima moedisaini auhinnaga Kuldnõel. Neist viimase pälvis Baltmani praegune peadisainer Aivar Antonio Lätt. Baltmani kollektsioonid on müügil Eestis, Lätis , Leedus ja Venemaal ning Baltmani veebipoes: www.baltman.andmorefashion.com.