"Proovisin nii endale kui ka teistele seletada mõningaid Eesti elus toimuvaid muutusi. Vaielda sõbraga, kelle 30 aastat vana mersu käib remondis vähemalt korra nädalas, roostetab ja tossab. Sõber ise on pururikas, võiks osta viis Rolls Royce’i. Aga ta ütleb, et milleks. Tema sõnul on auto vaid vahend punktist A punkti B kulgemiseks. Minu jaoks mitte. Ma vaidlesin ellusuhtumisega, kus söömine on prijom pištši, saun "pesemisvõimalus", abikaasa "majandusosakonna töötaja" ja laps "pärija"," selgitas Kersna.

Küsimusele, kas ta tahab öelda, et on patt, kui inimene, kel on võimalik, ei osta näiteks ilusat autot, vastas teleajakirjanik: "Jah, närutamine on minu meelest patt."

"Saame nüüd lõpuks üle kompleksist, et peaksime varjama või häbenema seda, et me ei kolista ringi vanade Moskvitšidega! Hoopis siis peaks kulme kergitama, kui korralikku palka saav riigikogu liige saastab keskkonda endale ja teistele liikluses ohtliku rondiga," sõnas ta.

Oma kaasa Liina kuulsa punase Lexuse valikut põhjendab Kersna selle hübriidmootoriga: "Lexuse valisime kahel põhjusel: hübriidmootorid saastavad keskkonda kaks korda vähem kui teiste sama klassi autode omad ja „Top Geari” ekspertide hinnangul teeb Lexus teistest paremini autosid, mis pikkadel sõitudel ei väsita. Nüüd, olles sõitnud viie kuuga pea 20 000 kilomeetrit, jääb üle nõustuda. Aga ütlen veel kord, et Lexus RX ei väljenda mitte minu, vaid Liina identiteeti. Kui mina peaksin endale auto valima, oleks see kindlasti midagi vanema härrasmehe repertuaarist."