Pühapäeval Vabaduse väljakul toimunud soe ja südamlik kontsert Sõbralik Eesti tõi kokku mitmeid tuntud lauljaid ning tuhandeid inimesi, kes kuulutasid valjuhäälselt oma poolehoidu sallivusele ja teineteisemõistmisele. Publikule antud intervjuus tunnistas lauljatar Rosanna Lints, et nii tema kui ta sõbrad on oma loomult väga tolerantsed inimesed.

"Tänapäeval oleme nii globaalsed oma tegemistes, et saame lubada, et riigiti aitame üksteist," nentis ta ning lisas, et diskrimineerimisi on väga erinevaid ja ka ta ise on sellega kooliajal kokku puutunud. "Mul olid hambad kunagi risti-rästi suus. Kui oled veider või teistsugune, siis see, millist tähelepanu saad teistelt, on negatiivne," meenutab ta.

Sellegipoolest pole Rosanna ise kiusamisest tulenevalt õelaks muutunud ning tunneb rõõmu, et suudab olla jätkuvalt tolerantne. "Ma saan aru inimestest, kes on vägivaldsed, kuna nende lapsepõlves on juba nii suured kokkupuuted olnud vägivallaga, et nad ei näe teistsugust perspektiivi," arutles ta.

Kas Rosanna meelest on keskmine eestlane liialt rassistlik ja milline suhtumine valitseb tema tutvusringkonnas? Vaata videot!

Jaga
Kommentaarid