1. Reet Oja
2001. aasta augustis teleekraanilt kadunud riigitelevisiooni populaarseim saatejuht Reet Oja eestvedamisel jõudsid vaatajateni "Kitsas king", "Tegijad", ÖÖ-TV" ja "Hommiku-TV".

Tähelaev: Martin Veinmann

2. Kiur Aarma
Aarma juhtis koos Hannes Võrnoga jutusaadet "Kahvel", mis oli läbi aastate üks populaarsemaid saateid TV3 repertuaaris. Paraku jõudis 1998. aasta sügisel esimest korda eetrisse läinud jutusaade 2007. aastal lõpule.

Korssi kampaania irl-i telk

3. Hannes Võrno
Võrno valiti aastal 2002 Eesti parimaks meessaatejuhiks ning 2008 Eesti kõigi aegade parimate telesaatejuhtide esikümnesse. Ta on juhtinud saateid "Kes tahab saada miljonäriks?", "Tõehetk" ja "20 aastat hiljem", samuti jagas ta eetrit Kiur Aarmaga saates "Kahvel". Veel sel aastal oli mees saate "Õhtu" eestvedaja, kui paraku leidis teleprojekt pärast kümmet episoodi kiire lõpu.
Hannes Võrno

3. Mihkel Raud
Kuumadel 90ndatel tõi Raud saates "7 vaprat" televaatajani Eesti kõige värskema muusika, hiljem juhtis ta koos Tuuli Kochiga saadet "Koosolek", mis lõpetati 2005. aastal. Samuti on mees olnud telekonkursi "Eesti otsib superstaari" üks kolmest kohtunikust. Alates aastast 2008 oli ta neljapäeva õhtuti teleekraanil jutusaates "Värske Ekspress" ning enne poliitikasse astumist juhtis ta eesti teravaimat jutusaadet "Kolmeraudne".
Mihkel Raud

5. Mart Sander
Sander on juhtinud mitmeid suursuguseid teleseriaale nagu "Tantsud tähtedega", "Tähed muusikas" ja istunud ka saatesarja "Eesti otsib superstaari" kohtunike laua taga. Veel eelmisel aastal juhtis ta telešoud "Su nägu kõlab tuttavalt", kuid uuel hooajal võtab teatepulga üle näitleja Märt Avandi.
Iluklubi-parfüümide test, Mart Sander