On teada, et lumivalgete kiharatega ropprikas Donald Trump hindab kaunist verinoort naiseilu. Siin on välja toodud Donaldi ihaldusobjektid.

1. Korduvad nilbused enda tütre aadressil. Trump ütles aastal 2003, et tema tütar on uskumatult seksikas ja ilusa kehaga. Ta ei ole ka hiljem olnud kiitustega kitsi ning ühel hetkel paiskus Trumpi sõrmede vahelt isegi lause, et kui Ivanka poleks mehe tütar, siis ta ilmselt võtaks neiu enda pruudiks. Fuhh!

Asi ei lõppe siin! Alles hiljuti olla mees oma sõbrale sõnanud, et kui ta poleks õnnelikus abielus ja peale selle Ivanka isa, siis ta isegi viskaks tüdrukule käpa peale.

2. Peale oma tütre, on Donald himur üldse kõikide ilusate naiste järele. Missivõistlust kommenteeris ta just nõnda: "Kedagi ei huvita, kui tüdruk oskab viiulit mängida nagu parim viiuldaja maailmas. Kõik tahavad näha, missugune ta välja näeb."

3. Kui Miley Cyruse ja Robin Thicke furoori tekitanud esitus möödunud aasta MTV VMA galal pahandas üldsust, siis vana hea nilbik Trump kostis etteaste peale vaid üht. "Ma armastasin seda."

4. Peale iluduskuningannade, tütre Ivanka ja Miley Cyruse armastab Trump fantaseerida ka oma sõprade tütardest. Paris Hilton, kelle isa ja Trump on parimad sõbrad, on samuti Donaldi keha kihelema ajanud. "Kui Paris oli 12-aastane, siis ta mind ei huvitanud. Minu huviobjektid on alati sinna 25. eluaasta kanti jäänud."

5. Printsess Diana on samuti olnud Donald Trumpi survestusobjektiks. Dianat üritas Trump sebida, öeldes talle, et Diana oleks ideaalne trofeenaine. Paljud usuvad, et Diana traagiline surm oli naise jaoks positiivsem lahendus kui võimalik kooselu Donald Trumpiga. Valus!

Aga tuleb välja, et Trump on lisaks kiitustele ka väga verbaalne väljendamaks oma vastikust naiste suunas, kes talle ei sümpatiseeri.

1. Angelina Jolie'd ei nimeta Trump küll inetuks, et sõnab, et tema on ilust väga teadlik ja imestab, miks inimesed Angelinat iluetaloniks peavad. Donaldi arust olevat asi hoopis vastupidi.

2. Sarah Jessica Parker. Ei tea, kas asi on Sarah blondides vohavates lokkides, mis Donaldi hõrenevas peas kadedust tekitavad, kuid see naine Donaldile kohe üldse mitte ei passi. "Sarah Jessica Parker valiti kõige ebaseksikamaks naiseks maailmas ja ma olen sellega nõus!"

3. Rosie O'Donnell, kes on tuntud koomik ja saatejuht, on sattunud Trumpi jälestusobjektiks. "Rosie on vaimselt haige naine. Kiusaja, loll ja kõige tipuks täielik luuser." Millised kaunid sõnad ühe härrasmehe suust! Lisaks häirib Donaldit, et Rosie on ülekaaluline. Õnneks ei pea Donald muretsema, et Rosie teda oma suurema naisekehaga rajalt maha tõmbaks, sest Rosie mängib palli teises meeskonnas ja eelistab luua lähisuhteid hoopis naistega.