Katrin Karisma

Aastal 2008. ilmus näitleja Katrin Karisma elulooraamat "Minu ilus elu", milles naine lahkab väga detailselt oma armuseiklusi. Ta paljastab lugejatele mahlakaid lugusid oma abieludest Peeter Jakobi ja Hendrik Krummiga ning ka oma pikast suhtes Tõnu Kilgasega, kellesse ta Krummiga abielus olles armus. "Kas on võimalik armastada kahte meest korraga?" Karin vastab raamatus, et jah, on küll.

Eesti Televisioon 60 - Mati Talvik, Reet Linna

Oma 64. sünnipäeval avaldas Reet Linna elulooraamatu nimega "Paljugi võiks veel öelda...", mis pöörles väga suures osas vaid tema eraelu ümber. Ajakirjanik Meelis Kapstase poolt kirja pandud raamatus räägib Reet sisukalt oma abielust Ivo Linnaga, kuid ühes peatükis avaldub ka tema esimene tõsine suhe Georg Otsa poja Ülo Otsaga.

Sel suvel pani kogu Eesti kihama Evelin Ilvese raamat "Kirju", mis müüdi läbi kolme päevaga. Teos on üdini aus ning Evelin räägib selles oma rõõmudest ja muredest president Tooms Hendrik Ilvese kõrval ja ütleb välja kõik, mis tal enda abielu kohta seni on vaka all tulnud hoida. Naine pihib raamatu lehekülgedel ka seda, et kui Toomasel poleks olnud teist ametiaega, oleksid nad ilmselt kokku jäänud.

Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule

Eelmisel aastal tuli päevavalgele hirmuäratav tõde Triin Tulevist ja tema elukaaslasest Rasmus Vesiloost ning seltskonnakaunitar võttis kätte ning valas kogu valu ja kannatused koduvägivalla teemalisse raamatusse pealkirjaga "Elus", milles ta paljastas palju detaile nii endast, oma tollasest mehest kui ka kaotatud lapsest.

Anne Veesaar, näitleja

Anne Veesaare elulooraamatu sisu oli nii provokatiivne, et tekitas nii mõneski inimeses paksu verd. Raamatus "Elus, see on kõige tähtsam!" räägib Anne, et oli lootusetult ja hullumeelselt armunud abielumehesse, oma endisesse õppejõudu ja ülemusse Raivo Trass ning kirjeldab värvikalt enda armukese rolli.

Diana Klas

Eri Klasi tütar Diana Klas üllitas 2009.aastal biograafilise teose "Rahatuulutaja", milles süüdistas oma endist abikaasat Toomas Zuppingut oma tollal teismelise poja armutus peksmises. Kuigi Diana sõnul oli tegu üdini ausalt kirjapandud sündumustega, tekitas raamat äärmiselt palju tülisid ja paksu verd, kuna selle lehekülgedel nimetas seltskonnadaam oma endist meest ka "kapihomoks".