1. Võtete ajal oli Spelling paar ekraanipartner Brian Austin Greeniga, kuid ühel suvel läksid suhted tema ja Jason Priestly (Brandon) vahel üpris kuumaks ning päädisid afääriga.

2. Oma 18. sünnipäeval suudles ta sarjas Dylanit mänginud Luke Perryga.
"Ei, asi ei jõudnud seksini," kummutas ta võimaliku kahtluse.

3. Spelling kinnitab, et püüdnud Jason Priestly pulmakutset omal ajal garaaži-kirbukal maha müüa, nagu kõmumeedia kirjutas - vähemalt väidab ta, et ei mäleta midagi sellist. "Oleks kohutavalt piinlik, kui ma midagi sellist teeks. Ja kui ka teeksin, siis ainult naljaga pooleks. Ma ei püüdnud selle pealt raha teenida," andis ta üpris vastuolulise vastuse...

4. Ta ei ole oma abikaasale petmist andestanud, kuigi usub, et mees rohkem üle aisa ei löö.

5. Spelling väidab, et tema ja Brendat mänginud Shannen Doherty olid omal ajal nagu õed ning tõestab seda üpris groteskse looga. Nimelt tahtis Doherty temalt kord kleiti laenata ning otsustas väikese musta ning roosade lilledega minikleidi kasuks. Selgus, et tegu oli kleidiga, milles Spelling süütuse kaotas ning mille suveniirina alles hoidis, kuna sellel olid tema neitsivere plekid. Doherty vaatas kleiti ja pani selle ikkagi selga - must kleit, kes see ikka plekki näeb!