1. Christina Applegate
Kuigi arstid leidsid vähi ainult ühest rinnast, otsustas Christina kahekordse mastektoomia kasuks. Tema ema on vähi edukalt ületanud ja Christina alustas kohe pärast haiguse diagnoosimist tervislikku dieeti ning läks operatsioonile.
Christina Applegate

2. Cynthia Nixon
"Seksi ja linna" staar vältis enda diagnoosi avalikuks tegemist, kuid pärast haiguse tunnistamist, on temast saanud rinnavähivastane aktivist. Nagu paljud teised rinnavähki põdenud, pidas ka Cynthia ema haigusega võitlust.
3. Kylie Minogue
Austraaliast pärit lauljannal diagnoositi rinnavähk aastal 2005, mida raviti operatsiooni ja keemiaraviga. Minogue nõudis täpset diagnoosi enda rinnast leitud mügarikule ning pärast teist uuringut avastati tal kasvaja. Kylie sõnul ei tohi arste pimesi usaldada.
4. Sheryl Crow
Kantrilauljatar tegeles vähi teadlikuse suurendamisega juba enne seda, kui tal diagnoositi rinnavähk aastal 2006. Ta läbis minimaalselt invasiivse operatsiooni ja kiirituse ning elab nüüd tervislikult, et vähki eemal hoida.
5. Oliva Newton John
Filmi "Grease" staaril diagnoositi rinnavähk aastal 2012. Pärast operatsiooni ja keemiaravi naases Olivia Austraaliasse ja püsis meedia silma alt eemal. Olivia otsustas enda rinnavähi kogemusest lõpuks rääkida, et ka teised naised saaksid sellest õppust võtta.
6. Carly Simon
Simon läbis mastektoomia, keemiaravi ning taastava operatsiooni aastatel 1997 ja 1998. Tema rinnas oli tükk juba aastaid, kuid arstid soovitasid seda mitte opereerida. Lauljatar kahetseb, et ei ravinud vähki varem, kuid õnneks suudeti tema kasvaja eemaldada edukalt.
7. Maggie Smith
Kui 73-aastasel näitlejal avastati rinnavähk aastal 2008, tahtis ta Harry Potteri saaga kuuenda filmi võtteid jätkata. Pärast kasvaja eemaldamist, käis Smith võtete vahel kemoteraapias ja kiiritusravil.
Maggie Smith

8. Kathy Bates
"Titanicu" staar on pidanud vähiga võitlust lausa kahel korral. Aastal 2003 ületas Bates munasarjavähi ja aastal 2012 võitis ta ka lahingu rinnavähiga. Näitlejal eemaldati mõlemad rinnad ning see tõttu polnud tal keemiaravi vaja.
9. Nancy Reagan
Aastal 1987, kui Ronald Reagan oli veel Ameerika Ühendriikide president, diagnoositi esileedil rinnavähk. Nancy läbis mastektoomia ja taastus haigusest täielikult. Reagani kogemus juhtis meedia tähelepanu raskele haigusele ning tänu sellele hakkas naiste seas mammograafia sõeluuring populaarsust koguma.