"Tegelikult ei tea me ise ka päris täpselt kui palju meid on," kipub enamasti olema vastus, kui seda kungidelt küsida. Kungla rahvas on suur! Teie, meie, õigupoolest kõik „kungivad“. Kungimine on tugeva seose loomine übritsevaga, olles eelkõige mõjutaja, vaibi esiletooja. 2012. aasta kevadel otsustas kari räppareid: Kungime koos! See on nagu kari munkasid mediteerib. See ei ole meie omaduste kokkuliitmine, vaid kõigi omavahel läbi korrutamine. Ja kui sellised karjad veel omavahel ühenduvad... moodustubki üks peatamatu Super Bandiit, kes läbi kollektiivse alateadvuse kungib seda niru maailmakorda.

Hanf Kungi livedel võib tihti peale DJ puldis näha kas Shromikut või Sim Karest, kes keeravad Kungi MC-dele nivood paika ning kui räppimiseks läheb siis on kohal nii Azma kui Gringo, MC Kozinak kui ka Paraleelne ning otseloomulikult ka Seaduskuulekus.

Lisaks valivad muusikat DJ Defkut ja Mattis Osula.

Klubi uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.