Filmide autoriteks on noored režissöörid Helen Takkin, Edina Csüllög, Leeni Linna ja Caros E. Lesmes.

Helen Takkini film "Elo" on isepäisest lasteaia lapsest, kelle ainus eesmärk on kasvatajate represseerimise eest põgeneda, ühel päeval tuleb aga rühma uus kasvataja Helena ja Elo elu muutub täielikult.

Edina Csüllögi "Liblikmees" on üksildasest ja kohmakavõitu Anselmist, kes töötab Boruslawski tsirkuses kuulsa maagi Erneto andunud assistendina. Ta harjutab salaja trikke ja tahab ka suureks maagiks saada. Anselmi šanss tuleb, kui Erneto ise end maagiahoos kadunuks võlub. Hetkeks tõuseb Anslem publiku suureks lemmikuks, kuid tema imeline võime enda seest liblikaid lendu lasta, saab talle endale ja tsirkusele fataalseks.

Leeni Linna "Tiibadeta piloot" on helikopteripiloodist Raulist, kes kaotab Afganistani sõjas ühest silmast nägemise ning temalt võetakse ära "tiivad". Depressioonis ja hoolimatu pere vastu, leiab ta end varsti nende ühises kodus üksi. Midagi peab ette võtma! Ta ehitab heeliumipallidest koosneva lennuvahendi, millega teha oma elu viimane lend.

Carlos E. Lesmese filmis "Äralend" stardib asustamata kõrbeplaneedilt Ephestoselt kosmoselaev, kuid geoloogiameeskonna ülem kpt. Romanek unustatakse maha. Kpt Romaneki hapnikuvarud on otsakorral ning meel murtud. Laevaga sidet otsides saavutab ta mingil imetabasel kombel kontakti hoopis 7-aastase Nelega, kes Maal peitust mängib.