Võib kõlada uskumatult, aga tänaseks 40-aastane Heidy on Eesti meedias figureerinud juba kaks aastakümmet. Oma saatejuhiristsed sai Purga 1995. aastal ETV noortesaadet "Club TV" juhtides ja just televisioon on tema stiilikuningannaks kujunemisel veel teistelgi tasanditel olulist rolli mänginud.

"Ma usun, et mind on kõige rohkem mõjutanud MTV, sest ma olen veel see nii-nimetatud MTV-põlvkond. Mind on väga palju mõjutanud MTV-aegne pop-muusika ja see pop-kultuur, mida see muusikakanal sellise aknana meie ühiskonnale pakkus, kus tegelikult valikuvõimalused, eriti just info mõttes, olid igal tasandil väga piiratud," rääkis Purga ETV2 moesaates "Kapis väljas".

Ta kirjeldas oma tänast stiili märksõnadega "mugav", "lihtne", "kaootiline", "sportlik" ja "mõningate veidrustega", ehkki tõdes, et nooruspõlves on temagi grunge- ja pungi-, isegi metali-ajastu läbi elanud, kandnud haaknõelu, tagisid ja lõhkiseid riideid ning värvinud silmi mustaks.

Eilne ETV2 moesaade "Kapist välja" uudistas ringi Eesti moemeedia maastikul, mistõttu oli ka seekordse saate stiiliikooniks isik, kes kohalikus meedias silma paistnud nii oma märgiliste tegude kui ka võrratu stiiliga.Endine Raadio 2 peatoimetaja ja Eesti Laulu peaprodutsent, tänane Riigikogu liige Heidy Purga on just selline naine ning moeajastuid, mida ta on läbi elanud, leidub rohkesti. "Ma usun, et mind on kõige rohkem mõjutanud MTV, sest ma olen veel see nii-nimetatud MTV-põlvkond," ütles Purga ja tõdes, et nooruspõlves on temagi grunge- ja pungi-, isegi metali-ajastu läbi elanud :PEilset "Kapist välja" hoogsat ja moodsat saadet saad järelvaadata ETV2 kodulehel: goo.gl/2fkCAG ;)Posted by Eesti Televisioon on Wednesday, 14 October 2015