Music & Media Finland on muusikatööstuse konverents, millest on kujunenud oluline sõlmpunkt Soome, Skandinaavia, Baltimaade ja Venemaa muusikaprofessionaalidele. Selle raames toimuv põnevatele ja päevakajalistele uutele artistidele keskenduv Lost in Music festival rivistab Tampere klubidesse ja kontsertpaikadesse üles enam kui 100 Soome ja lähiriikide artisti kõikvõimalikest muusikažanritest.

Eestit esindavad Lost In Music festivalil tänavu kolm juba rahvusvahelist tähelepanu pälvinud artisti. Reedel, 16. oktoobril esineb elektropopi grupp Würffel Passion Bar’is ning laupäeval, 17. oktoobril astuvad Telakka klubis üles nii äsja edukalt Põhja-Ameerika tuurilt naasnud võrratu folgiuuendaja Maarja Nuut kui oma teist kauamängivat albumit „Pockets“ koos viiuldaja Lee Tauli ja akordionisti Maimu Jõgedaga esitlev folk-bluusi bänd Odd Hugo.

Eelnevail aastail on Lost In Music festivalil teiste Eesti artistide seas üles astunud Iiris, Ewert and the Two Dragons, Elephants From Neptune, Talbot, Mari Kalkun, Argo Vals ja Faun Racket.

Lost In Music festivali ajakava saad vaadata SIIT.

Põhjamaade suurim uue muusika ja linnakultuuri festival Tallinn Music Week (TMW) toimub 28. märtsist 3. aprillini 2016. Delegaadipasside soodusmüük TMW muusikatööstuse konverentsile ja festivali esinejate nimistusse pürgivate artistide taotlusvoor on avatud kuni 1. novembrini www.tmw.ee.