"Kunagi lavakasse sisse astudes ja Hamleteid vaimusilmas ette kujutades ei oleks uneski osanud aimata, et 43-aastaselt näitan suurel kinoekraanil paljast tagumikku ja see on mu töö," muigab filmi üks peaosaline Mait Malmsten ning lubab, et "Klassikokkutulek" pakub pisarateni naerma ajavaid ootamatuid olukordi ja südamlikke tragikoomilisi dialooge. Lugu räägib kolmest klassivennast, kes asuvad koos teele klassikokkutulekule, sest kooli lõpetamisest on möödumas 25 aastat. Et oma hallist argirattast korraks välja saada, otsustavad semud enne tähtsat üritust minna linnapeale tuulutama. Kui olematu füüsilise vormiga mehe veri vemmeldama lööb, võib Tallinna ööelus nii mõndagi piinlikku juhtuda.

Filmi režissööritool kuulub René Vilbrele, kes varasemast tuntud ühe teise palavalt armastatud koomikute trio juhendajana, nimelt on Vilbre lavastanud legendaarse "Kreisiraadio" telesarja.

Seekord moodustavad koomilise kolmainsuse Mait Malmsten, Henry "Genka" Kõrvits ja Ago Anderson. "Mul isiklikult on väga hea meel, et meie stsenaarne kolmik kasvas võtteperioodi lõpuks peaaegu päris kolmikuks. Usun, et saame edaspidigi hästi läbi ja ehk teeme kunagi veel kokkutulekuid," kiidab Mait Malmsten ühtset ning hästi toimivat võttegruppi ega välista, et “Klassikokkutulekule” võib tulevikus ka järjefilme tulla.

Produtsent Kristian Taska kiidab omalt poolt ka ägedat kõrvalosatäitjate armeed, kellest tuntumad on näiteks Mart Müürisepp, Ülle Lichtfeldt, Märt Pius, Grete Klein, Kristiina-Hortensia Port, Maarja Jakobson, Kadri Adamson, Marika Korolev, Ene Järvis jpt.

"Klassikokkutulek" jõuab Eesti kinodesse uue aasta 19. veebruaril ehk täpselt aasta pärast seda, kui esilinastus sama filmitootja Oscari nominendiks esitatud ajalooline sõjafilm "1944" (2015), mida on tänaseks vaatamas käinud üle 115 000 kinokülastaja.