1. Valeväljakutse tegemine politseisse ja seal hulgas pantvangidraamast, tulistamisest ja pommist valetamine

8. septembril aastal 2007 helistas 19-aastane Chris Scheibe politseisse ja tutvustas end kui Joseph Antony Ramirez-i, 27-aastast just Iraagist tulnud sõdalast. Ta rääkis politseile, et leidis kodust enda naise teda petmast. Ta lisas, et võttis naise ja temaga saadud 2 last pantvangi. Ta ütles politseile, et teda suudab peatada vaid eriüksus ja et ta on valmis surema. Lisaks soovis ta presidendiga rääkida.

Läbirääkijale ütles ta, et tal on 30 valangut kuule ja lisaks temale on tema juures veel kolm sõdurit, kes on valmis kampa lööma. Kusjuures ta ütles kõigi sõdurite nimed, sõjaväelised astmed ja vanuse. Ta ütles ka aadressi, kus nad väidetavalt asusid.

Pärast kogu kvartali sulgemist ja eriüksuse kohale toomist avastas politsei, et tegu on pettusega - öeldud aadressil elas vanapaar, kes kogu asja tõttu ehmunud oli.

Sama mees tegi lisaks sellele naljale ka teise valeväljakutse politseile, kus ta väitis, et ühes ta kodu lähedal asunud pargis tulistatakse inimesi. Samuti tegi ta naljaga pooleks ühele koolile pommiähvarduse. Pärast pommiävarduse tegemist ta tabati ja mees tunnistas oma teod üles.

2. Otse-eetris naise petmise teesklemine

Mees otsustas naise sünnipäeva puhul talle väikse nalja teha. Nimelt lasi ta raadio otse-eetris diktoritel enda naisele helistada ja talle öelda, et abikaasa kaotas töö, sest avastati, et ta magas oma sekretäriga.

Naine sai nalja kuulmise järel äärmiselt vihaseks ja avaldas röökimise käigus, et tal on tegelikult hea meel, sest nüüd pole tal enam kahju meest maha jätta, kuna magas mehe vennaga.

Otse-eetris ei saanud saatejuhid ka naist takistada ja nali läks totaalselt üle piiri ning lõppes paari lahkuminekuga.

3. Enesetapu teesklemine

Aastal 2004 helistas Randy Wood enda eksnaisele ja ütles, et ta tahtis naisele midagi näidata. Kui naine Wood'i koju jõudis, nägi ta meest aias puu otsas rippumas, köis ümber kaela.

Naine sattus paanikasse ja helistas kiirabisse. Kui kiirabi ja tuletõrje kohale jõudsid, selgus, et tegu oli lihtsalt naljaga - mees hoidis end üleval spetsiaalse süsteemi abil ja oli tegelikult elus.

Nali läks mehele maksma 1000 dollarit ja ta veetis selle tõttu ka aasta vanglas.

4. Inimröövi teesklemine

Hispaanias elav 13-aastane tüdruk otsustas oma isa kulul nalja teha. Isa autos olles otsustas ta aknast möödujatele näidata suurt silti, millel oli kirjas "Appi, mind rööviti!"

Isa ei märganud, mida tütarlaps tegi, kuid kui nad politseiautost möödusid, ei raisanud ametivõimud aega ja tõttasid tüdrukule appi.

Nad peatasid auto. Järgmisel hetkel oli isa otsaees relv - politseinikud käskisid mehel autost väljuda ja käed kuklal hoida. Mees oli segaduses ja röökis politseinikele, et on tüdruku isa, mitte ta röövija.

Mõni hetk hiljem tunnistas tüdruk, et tegi nalja. Selleks ajaks oli aga politseinik juba abijõud kutsunud ja järgmisel hetkel olid nad ümber piiratud.

Pärast selgituste andmist võisid isa ja tütar oma teed jätkata ning kumbki ei saanud karistada.

5. Relvastatud röövi teesklemine

2012. aasta aprillis otsustasid 3 sõpra Iisraelis oma kioskipidajast tuttavale nalja teha. Nad läksid ühel õhtul kioski juurde, näod suusamaskidega kaoetud ja käes mängupüstolid.

Kioskipidaja oli väga hirmunud ja andis röövlitele 1000 euro eest kohalikku raha. Trio põgenes sündmuskohalt, mees aga helistas politseisse, kes kohe röövleid otsima hakkas.

Tunni pärast läksid "vargad" kioski juurde tagasi, andsid raha tagasi ja ütlesid, et see oli lihtsalt aprillinali. Politsei aga nalja ei uskunud ja pidasid kolmiku kinni.

Mehi hoiti politseijaoskonnas 2 päeva kinni. Nad said trahvi relvastatud röövi, rahu häirimise ja ähvardamise eest.

6. Politseinikele aprillinalja tegemine

Hamptonis, USA põhjaosas, otsustas Susan Alexandria Tinker, et teeb 1. aprilli puhul politseile naljakõne. Ta ütles, et ta töö juures on hädaolukord. Kuna kohvikus, kus ta töötas, on varem igasugu vahejuhtumeid olnud, saatis politsei kohale eriüksuse ning asus kohe naabruskonda kammima.

Kui politsei aga kohale jõudis ja turvalinte üle vaatama asus, avastati, et naine oli lihtsalt nalja teinud. Kuna juhtum leidis aset sel aastal, pole naine veel karistust saanud, kuid ilmselt ootab teda 2500 dollari suurune trahv ja aasta vanglas.

7. Kastmega täidetud joogitopsi kiirtoidutöötajale näkku viskamine

2007. aasta augustis otsustasid kolm teismelist, et teevad kiirtoidurestorani töötajate kulul julma nalja. Nad läksid kohalikku Subway restorani, tellisid drive-through kaudu toidu, maksid selle eest ja siis viskasid töötajale kastmega täidetud joogitopsi näkku.

Poltsei pidas noored kinni ja nad tunnistasid üles, et on sarnast nalja teinud juba 4 teises kiirtoidurestoranis. Noored said süüdistuse kallaletungis, ahistamises ja kuriteo planeerimises. Väidetavalt said nad inspiratsiooni internetist.

8. Täispuhutava nuku kooli tualettruumi panemine

2011. aasta mais otsustas Tyell Morton (18), et teeb koolikaaslaste kulul väikse nalja ning pani naiste WC-sse täispuhutava seksnuku.

Kooli koristaja aga nägi poissi koolist ära jooksmas ning teatas sellest turvameeskonda, kes turvalintidelt nägid, kuidas kinnastes ja kapuutsiga nooruk koos suure pakiga kooli tuleb ning tühjade kätega lahkub.

Loomulikult oli hetke hiljem kohal pommirühm ja politsei eriüksus - kardeti, et kooli pandi pomm. Pommikoerad aga leidsid vaid seksnuku. Mortonit ähvardas 2-8 aasta pikkune vanglakaristus, kuid 2011. aasta oktoobris otsustati süüdistustest loobuda.

9. Surnud Chihuahua auto kaitseraua külge sidumine

2004. aastal sõitsi Paul Goobie Floridas autoga ringi, kui ta tänavalt surnud Chihuahua leidis. Mees võttis koera surnukeha tööle kaasa ning sidus selle jalutusrihma töökaaslase auto kaitseraua külge.

Töökaaslane Kevin Meloy aga ei märganud surnud koera ning sõitis rohkem kui 3 kilomeetrit, surnud kutsa auto taga libisemas. Teised autojuhid üritasid talle asjast teada anda, kuid Meloy ei märganud seda - ta on nimelt kurt.

Kui asi avalikuks tuli, ähvardas Goobie't 2 kuud vanglat ja 500 dollari suurune trahv looma surnukeha valesti käitlemise eest.

10. Poissmeestepeol inimröövi lavastamine

Selle aasta juulis sai Madridi politsei mitu murettekitavat kõne pealtnägijatelt, kes rääkisid, kuidas maskide taha peitunud relvadega mehed tänavalt ühe mehe röövisid.

Mõni päev hiljem märkas Jose Manuel Conde (37) ajalehes lugu inimröövist ning taipas - jutt käib tema poissmeestepeost! Conde ütles, et nalja idee tuli ta sõbralt David'ilt.

David'i sõnul enamik inimesi, kes "inimröövi" juures olid, naersid, sest need olid ta enda sõbrad. Nad pistsid mehe pea kotti ja lükkasid ta Mercedese pagasiruumi.

Osad inimesed nägid aga asja teise nurga alt ja helistasid politseisse. Conde ja David käisid kohalikus politseijaoskonnas, et kinnitada, et tegu oli vaid naljaga.