Viese arvab, et edu soosis tähtede seis: "Sellise festivali tegemiseks oli lihtsalt õige aeg. See poleks kindlasti toiminud 3-4 aastat tagasi, aga praegu lihtsalt on nii. Eestisse jõuavad ikka kõik asjad hiljem."

Kindlasti mängib suurt rolli ka tantsumuusika koorekihti kuuluvad esinejad, kes valitakse suuresti peakorraldaja Hardi Loogi nägemuse järgi. "Tal on konkreetne nägemus selleks, kuidas see asi peab kokku jooksma, kuid oma sõna ütleb sekka tegelikult terve ports inimesi, nii Rootsist kui ka mujalt. See on väga rahvusvaheline üritus ja korraldusmeeskonnal on konkreetne nägemus, mis suunas see festival peab minema," ütleb Gunnar.

Järjest pudenevad nominatsioonid näitavad, et festival läheb kahtlemata õiges suunas Weekend on nomineeritud erinevatele mainekatele festivaliauhindadele Euroopas ja Suubritannias. Ka Eesti populaarseima ürituse hääletuses on Weekend üks tiitli soosikutest (hääletus asub SIIN). "Kõik need auhinnad ja nominatsioonid tõstavad kõrvust ehk siis midagi oleme me siiski õigesti teinud," tõdeb Viese.

Ta lubab, et järgmine aasta tuleb festival veelgi vägevam: "Ettevalmistused käivad ja latti me alla poole lasta ei saa, vaid pigem tõstame selle ikka kõrgemale. Ma võin seda kinnitada, sest seda näitavad juba isegi need nimed, kellega hetkel läbirääkimised käivad ja kellega lepingud on sõlmitud."

Gunnar juhib tähelepanu asjaolule, et siiani pole avaldatud järgmise festivali toimumiskohta, kuid teada on see, et sinna kerkib täiesti uus lava, mis on mõeldud vaid live artistide jaoks: "Mõte on selles, et anda tantsu- ja popmuusika artistidele võimalus suurema koosseisuga esineda ja anda bändiga tavapärases mõttes live."

Uuel megalaval võivad vabalt särada ka kodumaised artistid, kes on viimaste aastate jooksul kõva potentsiaali hakanud üles näitama: "Ma ei tea kas on asjade kokkulangevus, aga koos festivaliga on Eestis visa tööga ennast pildile tekitanud meeletult elav tantsumuusika skeene ja seda on äärmiselt hea näha. Näiteks Cartoon teeb meil hetkel täielikku tähelendu ja ma usun, et see lagi on neil veel väga kaugel. Neist me veel kuuleme palju!"

Järgmine Weekend Festival Baltic toimub 5.-7. august 2016, kuid nagu öeldud, siis asukoht jääb hetkel veel saladuseks.