Olles ära vaadanud kõik oma kunagised mõtteavaldused, läksid endise sportlase keelepaelad aga täiesti valla: “2014.aasta detsembris oli generatsioonide vahetus, palju solvumist ja kibestumist meedias ja ma ei tahtnud sinna punti sattuda. Naljakas oleks olnud mitte osaleda, sest peab enda toodud häältega siiski erakonnale tänu üles näitama." Nool kinnitas ühtlasi ka oma kunagisi sõnu, et poliitika on argpükste ja egoistide mängumaa. “Poliitikud satuvadki erinevatest valdkondadest ja neil on üks ühine joon — mina upitamine ja erakonnakaaslase alt tooli ära tõmbamine. Öeldakse, et vaenlane poliitikas pole mitte vastasparteist, vaid enda parteist ja need vaenlased tulevad alati enne nimekirjade moodustamist välja," muigas ta.

Endine poliitik arutles elavalt ka selle üle, et poliitikas on paha see, et on riigikoguliikmel on hea ja turvaline palk ning ainult vikatimees saab saadikut 4 aasta jooksul tagasi kutsuda. Ta urises ka selle peale, kui ette heidetakse, et tal reaalsustasu Eesti ühiskonnas toimuva suhtes puudub. "Meie ühiskond on jõuliselt lõhestunud! Ma ei näe seda seltskonda, kellega valimistele minna. Kuigi ma olen endiselt IRLi liige, siis ma tahaks näha, et nad võtaks seisukohti, me ei saa koguaeg olla kõikide poolt!" põrutas ta.

Otseloomulikult näidati Noolele ka TV3 uudiste klippi, kus ta peaminister Taavi Rõivasele kogemata kaamerasse jäänud kaadris avameelselt tunnistas, et kõik on p****s ja Juhan feilis. "Juhan ei olnud väga õnnelik selle peale," vastas ta muiates ja stuudiopublik pahvatas naerma. "Poliitikas pole inimesed harjunud kriitikat taluma," jätkas ta tõsisemalt. "Sellega ei harjunud ma lõpuni ära. Kui Juhan feilis kui liider, siis sellega koos feilis kogu erakond!" sõnas ta resoluutselt.