SVIIT:
Jay Z nõuab, et toatemperatuur oleks 21,6°C. Hotell peab tagama talle kolm maiade tuberoosi lõhnaga küünalt, mis maksavad 80 dollarit. Teda teenindavatele töötajatele on seatud kaks reeglit: 1) Tema toa läheduses on keelatud tolmuimejaga tolmu võtmine ja 2) Et mitte piinlikku olukorda tekitada, siis ärge kontserdipileteid küsige.

Kanyel on spetsiifilised geomeetrilised eelistused. Vaasid peavad olema silindrilised. Lisaks peavad hotelli töötajad väla nuhkima Genelecs 1031a kõlari, mille tootmine lõpetati rohkem kui kümme aastat tagasi. Talle meeldib piparmündine hambaniit, Kashi Go Lean hommikuhelbed ja mustad käterätikud.

ALKOHOL:
Kanyel on terve ostunimekiri, mis läheb maksma umbes 3200 dollarit ja see koosneb 13 pudelist, seal hulgas kolm pudelit Hennessy konjakit.

Jay Z on napsu suhtes lõdvam, piisab vaid Ace of Spades šampusest, kuid selle juures on üks aga – lepingu järgi ei tohi tema käest pudeli eest raha küsida, sest ta on firma omanik.

LAPSE KLAUSEL:
Kanyel Northi puudutavaid erinõudmisi pole, Jayl on neid aga küllaga. Esiteks tuleb terve sviit lapsekindlaks teha ja kõik teravad ääred, nurgad, kujud ja pistikupesad kinni katta ning samuti tuleb toast eemaldada ka kõik kergesti purunevad esemed. Ja muidugi joob Blue Ivy ainult orgaanilist täispiima, mida tuleb varuda küllaga.