Kokku kuues erinevas regioonis välja antud film on teeninud juba 80,4 miljonit dollarit. Oma avanädalal teenis "Spectre" Suurbritannias umbes 63,8 dollarit, mis on läbi aegade kõige kõvem tulemus Ühendkuningriigi kassamüügi ajaloos.

"Spectre" purustas Harry Potteri viienda filmi avapäeva rekordi ning samuti ka avanädala rekordi, mille eelnevaks omanikuks oli eelmine Bondi-film "Skyfall".

Järjekorras 24. Bondi-seiklus jätkab oma edulugu, olles kõige kauem jooksnud ja kõige edukam filmisari kino ajaloos. "Spectre" linastus 647 kinos ja 2500 ekraanil, olles läbi aegade kõige laialt levinum film Suurbritannias ja Iirimaal.

Lisaks Ühenkuningriigile, teeb "Spectre" ajalugu ka teistes riikides. Hollandis teenis film 3,7 miljonit dollarit ja lükkas troonilt eelmise Bondi-filmi "Skyfall". Põhjamaades on linateos purustanud rekordeid nii Soomes kui ka Norras. Soomes teenis film 2,63 miljonit ja Norras 2,88 miljonit dollarit. Taanis teenis film rekordilised 4,21 miljonit dollarit kolme päevaga. Rootsis oli piletitulu 30 % parem kui "Skyfallil" ning kassamüügiga teeniti lausa 2,97 miljonit dollarit.

Filmi produtsendid Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli kommenteerisid edu Suubritannias järgnevalt: "Me oleme nii tänulikud kõigile James Bondi fännidele ja Briti kinokülastajatele, kes aitasid "Spectre" debüüdiga teha Suurbritannias ajalugu!"

"Milline uskumatu põnevus on näha seda, kuidas James Bond suudab jätkuvalt fännides elevust tekitada. See rekordeid murdev toetus Ühendkuningriigi publikult on vapustav. Me ei jõua ära oodata, et ka ülejäänud maailm näeks "Spectret"," ütles MGM tegevjuht Gary Barber.

Ka Sony Pictures UK tegevjuht Peter Taylor kommenteeris edulugu: "Meid rõõmustab, et Suurbritannia ja Iirimaa rahvas jätkab ikooniliseks kujunenud spioonilugude omaks võtmist. Avanädal tõestab taaskord, et James Bondi filmimaailm kõneleb kinokülastajatega nagu mitte keegi teine."