Spordihommik toimub 10. novembril kell 7.00 Tallinna erinevates spordibaasides, eesmärgiga tutvustada võimalusi talvisel ajal sisetingimustes spordi harrastamiseks. Kokku on toimumas 9 erinevat treeningut. Treeningkavaga tutvuda ja ennast registreerida saab kodulehel.

Osalejaid ootavad ka auhinnad ja treenima saab tulla tasuta! Spordihommiku korraldaja on Tallinna spordi- ja noorsooamet ning toimub see „Noorte terviseteadlikkust ja -käitumist edendava programmi“ raames.

Koos Mirko ja Kristeliga saavad spordihuvilised sporti teha Haabersti Vaba Aja Keskuses. Kavas on ringtreening, mis on sobilik just algajatele ja tervisetrenni tegijatele, kes soovivad lihaseid toonusesse viia ning vormi parandada.

Kristel Aaslaid räägib, et ta on tegelikult pikalt tegelenud liikumisega, eriti tantsimisega, Tallinnasse kolides jäi aga muude tegemiste kõrvalt treenimine soiku ning alles pärast hea sõbra ning personaaltreeneri Mirko Miilitsa ärgitamist leidis ta tee tagasi spordisaali.

"Spordiga tegelemine annab mulle ääretult hea enesetunde, kergema ja rõõmsama olemise, palju energiat ja üleüldise rahuloleku enda suhtes. Tunnen, et teen trenniga endale head ning pärast treeningut on alati ülihea tunne – olen higistanud, liigutanud, pingutanud ja valu tundnud! Mind valdab siis selline emotsioonide virvarr nagu mõnes Mehhiko seriaalis," räägib Kristel.

Laulja ja näitleja usub, et ajapuuduse taha ükski trenn jääda ei tohiks: "Aega leiab kasvõi kord nädalas ikka! Oskused tulevad treeningsaalis ja seal leidub alati inimesi, kes treenimisel aitavad ja juhendavad. Julge ainult küsida! Mitte ükski asi pole ju tegelikult ületamatu."