Aasta Isa kuulutas Eesti Naislaulu Seltsi ja Eesti Naisliidu korraldatud isadepäeva kontserdil "Isaks kasvamine" välja Eesti Naisliidu esinaine Siiri Oviir.

54-aastasel Kalevi Kauril on koos abikaasa Üllega neli last.

"Olen püüdnud käia seda teed südamega. Olen püüdnud mitte kasvatada oma lapsi, vaid kasvada koos nendega,” sõnas Kaur oma tänukõnes.

Pikaaegse Kolga-Jaani vallavanema Kalevi Kauri tee 20 aastat peetud ametis lõppes läinud nädalal, mil ta umbusaldamise tõttu ametist vabastati.

Vallavanema ameti kõrvalt on Kalevi Kaur täitnud mitmesuguseid muid kohustusi ja ühiskondlikke rolle, sealhulgas kuulunud 1992. aastast Viljandimaa omavalitsuste liidu juhatusse ning olnud kahel eri perioodil selle esimees. Kaur oli üks neist, kes lõi viis aastat tagasi elukutselise päästekomando sulgemise järel Kolga-Jaani tuletõrje seltsi ning on selle tegevuses aktiivselt kaasa löönud, kirjutab Sakala.

2006. aastal pälvis Kalevi Kaur presidendilt Eesti riigile ja rahvale osutatud teenete eest Valgetähe IV klassi teenetemärgi. 2013. aastal omistas päästeamet talle pikaajaliste teenete eest hõberisti. Ühtlasi on Kaur üks neist meestest, kes saadeti 1986. aastal Tšernobõli tuumakatastroofi tagajärgi likvideerima.