Moekunstnik Liivia Leškin tõi oma esiklapse ilmale 45-aastaselt. Hiljem on naine meedis julgustanud ka teisi naisi küpsemas eas sünnitamist mitte kartma, sest tema on oma looduseime üle, nagu ta poeg Tindur-Hugod nimetab, äärmiselt õnnelik.

Näitlejanna Anne Reemann sai pisikese Sonja emaks 41-aastaselt. Sonjat ootasid juba ees tollal 8-aastane Maria-Netti ja 11-aastane Saara.

Baleriin ja tantsupedagoog Kaie Kõrb tõi kaksikud pojad ilmale 46-aastaselt. Soov oma abikaasa Viesturs Jansonsiga pere luua tekkis paaril juba kuus aastat varem, aga pojad Eduard ja Raimond lasid end mõnda aega oodata.

Laulja Janika Sillamaa sai oma esiklapse, tütretirtsu vahetult oma 40. sünnipäeva. Janika mänedžer muljetas toona, et tüdruk sündis suure juuksepahmakaga ja isa Villu Feldberg nimetas lapse kõrget sopranit sama ilusaks, kui emagi oma.

Moekunstnik Tiina Talumees ja tema elukaaslane, advokaadibüroo Borenius advokaat Toomas Mälberg said pisipoja vanemateks 1. septembril. 42-aastaselt esiklapse sünnitanud Tiina kirjeldas esmakohtumist beebiga asendamatu kogemusena, mida ta soovitas ka kõigile teistele naistele.