Muusik käis totaalses eetrivaikuses hiljuti 800 kilomeetrisel palverännakul Prantsusmaalt Hispaaniasse ja kirjutas seal üllatavalt avameelse raamatu, mis heidab varju ka Eurovisiooni telgitagustele, aga näitab eelõige ühe Eesti tippmuusiku elu varjukülgi väga paljastavas ja ennekuulmatus valguses.

Varsti ilmuv raamat kannab nime "Minu Kennedy" ning Stig tõmbab end selles pea täiesti alasti, paljastades enda elu kohta jahmatavaid detaile. Lisaks sellele, et Stigil on kolm korda diagnoositud depressioon, ärevushäired ja paanikahood, tuleb raamatus ilmsiks ka, et mehel diagnoositi 10 aastat tagasi raske Addisoni tõbi ehk pronksitõbi.

"Väga paljud inimesed küsivad ka mult, et kuidas sa nii pruun oled, siis tegelikult ma ütlen, et ma käin kogu aeg solaariumis niiöelda naljatades, ma ei viitsi hakata seletama, mis värk on tegelikult. Aga tegelikult, umbes kümme aastat tagasi diagnoositi mul Addisoni tõbi, millega seoses ongi see, et mu nahk on natuke pruunim, jumekam. Kuigi ma pean ütlema, et ma olen tegelikult suhteliselt eluaeg olnud jumekas, et minu puhul on see veel enam-vähem okei, ma olen näinud inimesi, kes on nagu tõeliselt kuskilt lõunapoolkeralt pärit."avaldas Stig oma tõmmu nahatooni tegelikku põhjuse.

Haiguse tõttu ei tooda neerupealsed elus püsimiseks vajaliku hormooni ja selleks, et elus püsida, võtab Stig juba viimased kümme aastat kindlatel kellaaegadel kolm korda päevas tablette.

Sama haigust põdes ka kunagi Ameerika president John F. Kennedy ja just sellepärast kannab Stigi raamat ka nime "Minu Kennedy". Raamatus kirjutab muusik lahti haigusele eelnevad lood ja arutleb, kas narkootikumide tarvitamine võis tema immuunsust mõjutada ja kas ta on ennast võib-olla liiga palju mürgitanud. Teose lõpus jõuab muusik järeldusele, et ohtralt alkoholi ja teatud kogustes narkootikumide tarvitamine on tõenäoliselt tema elu rikkunud.