"Olen siin, et tunnistada, et olen HIV-positiivne," sõnas 50-aastane näitleja saates. "Pean peatama minu suhtes tehtud rünnakutele ja mürgiste pooltõdede levimisele, mis ohustavad paljude teiste tervist," sõnas ta.

Mehe sõnul usaldas ta inimesi pimesi ning on selle eest korralikult pidanud ka maksma - Sheen on väljapressijatele enda saladuse hoidmise eest maksnud pea 10 miljonit dollarit.

"Inimesed unustavad, et see raha on võetud minu lastelt. Ma usaldasin neid ja nad olid minu lähikondlaste seas ja ma lootsin, et saan neilt abi. Minu usaldus pani neid reetma.

Sheen ütles, et HIV diagnoositi tal nelja aasta eest ning ta ei tea, kuidas ta viiruse sai. "Need on rasked kolm tähte, mida omaks võtta. See on elu pöördepunkt," tunnistas ta.

"Kõik sai alguse hoogsatest peavaludest. Ma arvasin, et mul on ajukasvaja. Ma arvasin, et kõik on läbi."

Ta rõhutas, et teadlikult teistele viiruse edastamine on "võimatu". Ta küll tunnistas, et on pärast diagnoosi kahe inimesega kaitsevahendeid kasutamata vahekorda astunud, kuid mõlemad inimesed olid mehe haigusest teadlikud ja on Sheeni arsti hoole all.

Charlie Sheeni endised abikaasad Denise Richards ja Brook Mueller said Sheeni diagnoosist teada esimestena ning hiljuti jagas mees uudiseid ka enda vanima tütrega.

"See oli tema jaoks raske, aga ta sai sellest üle. Ta on sitke nagu tema isa," rääkis Sheen.

Näitleja võtab iga päev neli tabletti, kuid tema arsti sõnul pole Sheeni suurimaks vaenlaseks mitte HIV, vaid hirm langeda taas narkootikumide küüsi ja diagnoosiga kaasnenud depressioon.