Joseph käis teemandi eest välja 48,4 miljonit dollarit ehk tegemist on kõige kallima teemandiga terves maailmas, kirjutab Celebrity Net Worth.

Sellise kalliskivi omamisega kaasnevad ka mõningad boonused, näiteks võid sa seda kivi kutsuda nii kuidas su hing ihkab ja seega ristis rikkur teemandi ümber "Josephine'i siniseks kuuks".

Eelneval päeval soetaks üks "anonüümne" ostja samalt oksjonilt 28,5 miljoni dollari eest ühe teise teemandi ja nimetas selle "armsaks Josephine'iks". Ei pea olema just detektiiv, et aru saada, et mõlemad teemandid osteti ühele ja samale 7-aastasele plikatirtsule. Seda kinnitas ka Lau assistent väljaandele CNN: "Jah, härra Joseph Lau ostis mõlemad teemandid enda tütrele."

Miljardäri jaoks on sellised žestid juba vana harjumus. Aastal 2009 kulutas ta ühele teemandi peale umbes 9,6 miljonit dollarit ja nimetas selle "Josephine'i täheks". Eelmisel aastal ostis ta enda vanemale tütrele aga 32,6 miljoni dollari eest "Zoe teemandi" ning 8,4 miljonit dollarit maksnud teemandite ja rubiinidega kaetud prossi ehk "Zoe punane".