PUBLIKU LEIVATEST: Kas pelgalt maitse järgi eristab Evelin Ilvese kuulsat leiba teistest populaarsetest küpsetistest?
Poelettidele on lõpuks jõudnud Evelin Ilvese retsepti järgi valminud leib, mida proua kirjeldas järgnevalt: "Oleme rõhunud tervislikkusele, maitsele, kodususele. Leib on 100% eestimaisest rukkijahust, kasulikke rasvhappeid annavad sinna lisatud kanepi-, lina-ja mooniseemned, maitset kujundavad meresool, rafineerimata roosuhkur ja koriander, tumedust lisab rukkilinnasejahu."
Kuid kas toode on tõesti maitselt eriline või jääb see hoopis alla teistele eestlaste lemmikutele? Publik haaras poest neli kodumaist leiba otsustas ning lasi oma kolleegidel pimesi nuputada, milline võiks olla Evelini oma?
Valisime testimiseks koduküpsetajate konkursi "Leiburi Leivategu 2012" võitja Triinu rukkileiva hinnaga 0.95 €, samalt konkursilt aastal 2014 poodidesse ilmunud Eve-Kati seemneleiva hinnaga 0.95 €, Põhjaka rukkileiba hinnaga 2.85 € ja Evelini leiva, mis maksab 2.40 €.
Leibu asusid maitsma Kasulik.ee toimetaja Rivo Veski, Eesti Päevalehe arvamustoimetuse juhataja Krister Paris, Catwalki toimetaja Mari-Liis Helvik ja LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg.
Vaata videot, et teada saada, kuidas testijatele Evelin Ilvese looming maitses ja kas toodet suudeti teistest kvaliteetleibadest eristada?