Nimelt nägid Vene lauljatari Linda musikavideos seiklevad tegelased välja nagu Marilyn Kerro ise ning tema meediumist elukaaslane Aleksander Šeps: tume ja hundilik mees ning haldjalikult leekivpunaste juustega naine. Vähe sellest, et Kerro videot nägemata ära tajus, et ekraanil on keegi tema ja tema Saša sarnane, pani ta täkkesse ka paljude isikliklike detailidega, mis puudutasid loo autorit, kes kõrvalruumis toimuvat monitoridelt jälgis. Kui nõia võimetest hämmeldunud lauljatar Kerroga kohtuma tuli, said kaks naist hoobilt omavahel väga hästi läbi, nagu oleks teineteist juba ammu tundunud. Mis edasi juhtus, võttis aga õrnema hingega televaatajatel endalgi pisara silma - Kerro hakkas lauljatarile rääkima, et antud muusikavideo ja lugu on täpipealt see, kuidas tema maailma tajub. Nimelt oli katse käigus ilmnenud, muusikavideo on laetud südamevalust, sest filmimisega samal ajal oli lauljatar äsja lahku läinud oma pikaajalisest elukaaslasest.

"Sul on sees nii palju valu, aga keegi ei kuula sind," sõnas ta nutma puhkedes ning langedes lauljatarile kaela. "Kasutati lihtsalt ära," lisas ta pooleldi ahastades. "Armastasid väga kõvasti ja pauh - ongi kõik," võttis ta loo valulikul ilmel ja pisarsilmil kokku. Ka saate jutustajahääl märkis, et keegi ei saa aru, kas Kerro räägib üldse Lindast või hoopis iseendast.

Ilmselt juba nädalalaid tagasi filmitud saatelõigust õhkuvad suhtemured Kerro ja Šepsi vahel on loodetavasti tänaseks kas ületatud või vähemalt vaibunud. Küll aga ei saa kahjuks välistada ka musta stsenaariumit - nimelt on Kerro sotsiaalmeedia viimasel ajal muutunud üha Šepsi-vabamaks ning näiteks Instagramist nende ühiseid pilte enam ei leia, küll on seal aga hulgaliselt ilusaid selfisid ja portreesid Marilynist...

Küll aga ei takista võimalikud armumured tal eesmärgi poole püüdlemist ning nagu korduvalt ka varem, tunnistati Marilyn ka sel nädalal parimaks sensitiiviks. Veel 2 saadet ning selguvad kolm finalisti, kelle seas ta kindlasti on. Eestlased, pöidlad pihku!