Ning juba ligi nädala pärast ootab Tallinna Ehituskool oma messiboksi huvitatud ja uudishimulikke külastajaid — vaatama-uurima, küsima-kuulama ning oma kätega endale meeneid lõplikult valmistama-viimistlema!

Kõik see, mida näete Tallinna Ehituskooli messiboksis on TEK-i enda tublide õpilaste kätetöö — ehituse, elektri, puidu, viimistluse, restaureerimise, täiendusõppe õppesuundadest. Tegutsemas ning oma panust andmas on eranditult kõik. Ja-jah, eranditult. Ka kirjutamist, arvutamist, arvutiprogrammide käsitlemist, majandust ja tööhõive ala tundmist on vaja selleks, et Tallinna Ehituskooli uue praktikabaasi töövahenditega opereerida ning töömaailma vetes edukalt seilata. TEK-i üldainete õpetajad tegelevadki põhikooli järgselt kooli sisseastunutega ning lõimivad oskuslikult keskkooli ained TEK-is õpetatavate erialadega.

Tallinna Ehituskooli mitmekesised õppimisvõimalused ja erialade lai valik, kogenud spetsialistide ja tugevate pedagoogide osalus, kaasaegne, hästi varustatud praktikabaas ja praktilise õppe suur osakaal on need alustalad, millele ehitavad oma tuleviku üles TEK-i valinud õppurid. Nii lähtubki Tallinna Ehituskool oma tegemistes ja töös, õppes ja praktikas G. B. Hinckley suurepärasest ütlusest, et suur, väärt ehitis rajatagu tugevale, kindlale vundamendile.

Messile tulevad sel aastal Tallinna Ehituskooli just need toredad tegevused, mis osutusid valituks õnne ja loosi tahtel. Mida kõike täpsemalt näha ja teha, keda kõike kuulda ja usutleda saab, loe juba järgmisest TEK-i artiklist, mis ilmub 27. novembril!

  • Noorte inspiratsioonisündmus Teeviit 2015 — vaata lähemalt SIIT!
Jaga
Kommentaarid