Mattias Naani näolappi on võimalik näha üsna mitmes reklaamis, kuid mis peamine — ta on kolme ja poole aastase staažiga stand-up koomik, kes vihkab tuliselt väljendit “püstijalukomöödia”. Naljategemist alustas ta Comedy Estonia open-mic üritustel Mökus, Nokus, Pööningul ja Protestis ning on nüüd enim seotud üritustesarjaga Fopaa!, mis kogub üha suuremat populaarsust.

Mattiase sõnul ei pidanud ta reklaami pääsemiseks lillegi liigutama, kuna reklaamiagentuuri Optimist tegevjuht Magnus Lužkov pöördus tema poole ise. Ja pakkumine oli seda vastupandamatum, et roll oli kirjutatud spetsiaalselt tema jaoks.

“Klipi tegemine oli megachill. Ove Musting oli lavastaja — see oli mulle üks põhi-argument nõustumiseks, sest äkki suutsin oma näo talle meelde jätta, sest noh, ta teeb ju filme ka,” muigab Mattias ja lisab naljatades juurde, et ta semud ja kaasteelised viskavad aeg-ajalt tema tähelepanuvajaduse üle nalja kah. “Rain Tolk ütles selle kõige kohta väga lihtsalt ühe liit-sõnaga: sell-out!”

Kes tahavad Mattiast esinemas näha, võivad seda teha 10.detsembril, kui ta astub üles Tigran Gevorkjaniga lokaalis Suhkrumoll. Märtsis tuleb aga suur Fopaa! show Von Krahlis, kus lisaks talle ja Tigranile esinevad veel ka Kaarel Nõmmik, Märt Koik, Kadri-Maria Mitt, Andrus Purde ja Heidi Toome. Tšeki Mattiase Instagrami SIIT, ta räägib oma etendustel sellest päris palju!