Linateos "The Revenant", mis põhineb samanimelisel romaanil, jutustab loo piirimaal elavast Hugh Glassist.

Glass sattus karu rünnaku alla 1823. aastal South Dakotas. Tal õnnestus ellu jääda vaid läbi ime. Rünnanud karu oli aga emane, kes kaitses oma kahte poega. Emasest karust jutustab ka romaan ja sealgi ei ole sõnagi vägistamisest. "Seal ei ole ilmselgelt ühtegi vägistamisstseeni karuga," teatab filmistuudio 20th Century Fox, kes on uue filmi taga. Samamoodi eitab stuudio väidet, justkui leiaks vägistamine aset filmi algusstseenides.

Drudge Reporti kohaselt ründab tige karu DiCaprio tegelaskuju, keerab ta selili ja väärkohtleb teda. Drudge Reporti hinnangul on stseenis näha tõukeid ja tuuseldamist, sama väidavad ka paar allikat, kes on filmi näinud. Allikate sõnul on tegemist intensiivse stseeniga, küll aga ei saa seda vägistamiseks nimetada.

DiCaprio enda sõnul oli karustseen üks kõige raskemaid asju, mida ta oma karjääri jooksul on pidanud tegema, aga see pakub ka vaatajatele enneolematut elamust.

"See on ehmatav ja šokeeriv, ja väga lähedane dokumentaalfilmi tegemisele, aga samas stiliseeritud sellisel viisil, mida paljud inimesed pole iial varem kogenud."

DiCaprio võtab end filmi ühes stseenis ka alasti ja magab surnud hobuse sees, et sooja saada.

Paljude arvates võib osatäitmine "The Reveantis" tuua DiCapriole tema elu esimese Oscari. Film, kus mängib ka Tom Hardy, linastub jõulude esimesel pühal.

Vaata filmi treilerit: