Seda, millal Tanel ise kellegi otseseks eeskujuks saab, ta täna veel öelda ei oska, sest ta ei ole iial unistanud sellestki, mitu last tal olla võiks, üks on aga kindel: "Selle oleme Kristeliga ammu kokku leppinud, et poegi meil ei sünni, ainult tüdrukud."

Elukaaslane Kristel Mardisoo on lauljale õpetanud nii mõndagi, näiteks seda, et jõule võib ka nautida: "Mind hüüti varem Grinchiks, sest läksin püha viha täis, kui keegi jälle oma jõulujutuga tuli: no mõtle ise, mis tunne on, kui oled 24. detsembriks käinud juba kahekümnel hapukapsalõhnalisel peol esinemas," räägib Tanel, kuidas ta varem seda püha vihkas, nüüd aga armsamaga koos olles sellest lugu pidada oskab.

Samas ei saa Taneli hinnangul päris kõiki positiivseid muudatusi Kristeli arvele kirjutada, näiteks oma pahedest ja pidutsevast elustiilist loobus rokkar ise: "Mul sai lihtsalt villand pidutsemisest ja sellisest elust, ma ei naudi seda enam ja seetõttu ei käi ma enam ka pidudel. Milleks vedada ennast karukoopasse, kui tead, mis seal saama hakkab?"

Täismahus artikli tõrksa Taneli taltsutamisest leiad tänasest Naistelehest