9. (viik) Nicole Richie — 10 miljonit dollarit

Nicole Richie

Nicole ei sündinud tegelikult rikkasse perekonda — tema perekonna väga rikas sõber Lionel Richie otsustas tüdruku adopteerida. Nicole adopteeriti ametlikult, kui ta oli 9-aastane ning naise sõnul sai ta uuelt perekonnalt kõik, mida hing vaid ihaldas. Ta kasutas enda nime, et saada peaosa tõsielusarjas “The Simple Life” koos Paris Hiltoniga.

9. (viik) Dorothy Wang — 10 miljonit dollarit

Dorothy Wang

Dorothy on miljardäri Roger Wangi tütar ning teda on nimetatud usaldusfondi printsessiks. Dorothy osales tõsielusarjas “The Rich Kids of Beverly Hills” ning teda on tihtipeale nähtud ja kuuldud oma rikkaliku elustiiliga uhkeldamas.

8. Allison Melnick — 11,5 miljonit dollarit

Allison Melnick

Allison Melnick alustas oma karjääri vaid 16-aastaselt, töötades New Yorgis asuva ööklubi promootorina. Hiljem sai temast Paris Hiltoni parim sõbranna ja ta osales ka tõsielusarjas “The World According to Paris”. Lisaks avas ta enda isikliku baari nimega “Apple Lounge”.

7. Tinsley Mortimer — 35 miljonit dollarit

Tinsley Mortimer

Tinsley perekonda kuuluvad sisekujundajad ja kinnisvaramogulid. Ta kolis New Yorki pärast Columbia Ülikooli lõpetamist ja kogus tuntust pärast Robert Livingston Mortimeriga abiellumist, kuid paari lahutuse tõttu see populaarsus ka vähenes.

6. Brandon Davis — 55 miljonit dollarit
Brandoni rikkus tuleb naftaärist ning meest on nähtud Hollywoodis pidutsemas Hiltoni sõsarate, Parise ja Nickyga. Kuulujuttude kohaselt pakkus Davis kiirtoidukoha töötajale ühe sõõriku eest 1000 dollarit.

5. Kim Kardashian — 85 miljonit dollarit
Kim Kardashian on ilmselt maailma kõige kuulsam seltskonnapreili. Kim sai kuulsaks tänu oma seksivideole Ray-J’ga ja kõik teavad tõsieluseriaali “Keeping Up With The Kardashians”. Kim ja ülejäänud Kardashianid teenivad meeletul hulgal raha vaid sotsiaalmeedia kasutamise eest.

2. (viik) Sale Johnson — 100 miljonit dollarit
Sale Johnson sündis rikkasse perekonda, kuid ta sai kuulsaks pärast firma Johnson&Johnson pärija Woody Johnsoniga abiellumist. Sale oli modell, kes teenis enamiku oma varandusest läbi lahutusprotsess, millest naine 100 miljonit sai.

2. (viik) Sabrina Guiness — 100 miljonit dollarit
Sabrina perekond teenis enda raha unelmate tööga — müües õlut. Sabrina Guiness on kuulus enda suhete poolest, näiteks käis ta rokkar Mick Jaggeriga ja abielus Briti näitekirjaniku Sir Tom Stoppardiga. Kuluaarides on sahistatud, et naisel oli suhe ka prints Charlesiga.

2. (viik) Paris Hilton — 100 miljonit dollarit

Paris Hilton

Kõik teavad, kes on Paris Hilton, kuid miks ta täpsemalt tuntud on? Paris on Hiltoni hotelliketi pärijanna ja teda on nimetatud maailma esimeseks seltskonnapreiliks, kes “sai kuulsuse pärast kuulsaks”. Paris on osalenud mitmes tõsielusarjas, ta on oma parfüümibrändi looja ning tegelenud ka muusikaga.

1. Caroline Luel-Brockdorff — 400 miljonit dollarit
Taanis sündinud Caroline’ist on saanud üks Londoni populaarsemaid seltskonnastaare. Ta kuulub Taani kuninglikku perekonda ja sealt ka tema varandus on tulnud. Nagu Sabrina Guiness, on ka Caroline tuntust kogunud enda suhetega. Ta oli abielus James Bondi looja Ian Flemingu pojaga ja kihlatud jalkatähe Nicklas Bendtneriga.