Ansambel Bandemoonium on alates kevadest teinud läbi põneva teekonna - seigeldud on nii siin kui sealpool Soome lahte ja kogemusi saadud nii raadios kui teleekraanil. Bönd on jämminud koos Metsatöllu ja Elephants from Neptune muusikutega ning ansambliga Pertti Kurikkaan Nimipäiväivät. Nüüd on aeg küps suure lava jaoks, et seista võrdsena teiste muusikute kõrval.

Erivajadustega noorte bändile on laval toeks Eesti folkmetali lipulaev Metsatöll, kes teeb ühtlasi oma esimese etteaste pärast Euroopa turneed. Samuti asutuvad üles kodumaad väisav Ingrid Lukas ning alati elegantsed Kosmikud. Kontserti näidatakse 25. detsembril ETVs.

Kontserdi tulu annetatakse Eesti laste ja noorte diabeedi ühingule eesmärgiga kinkida jõuludeks vähemalt ühele esimese tüübi diabeeti haigestunud lapsele moodne insuliinipump.

"Esimese tüübi diabeet on täna veel ravimatu haigus, mille püsivalt kontrolli all hoidmiseks on kvaliteetne tehnoloogia hädavajalik. Paljud diabeeti haigestunud laste pered ei suuda endale moodsat insuliinipumpa selle kõrge hinna tõttu osta ning seetõttu on iga heategevuslik annetus ja toetus meile äärmiselt teretulnud," selgitas ühingu juhatuse liige Kristi Peegel, kes loodab südamest, et Bandemoonium jätkab oma erilist teekonda ning suudab olla eeskujuks ja innustajaks erinevaid haigusi põdevatele lastele ja nende peredele.

Eesti laste ja noorte diabeedi ühingu tegevuse kohta saab rohkem teada siit: www.lastediabeet.ee

Saatesari "Punk teraapia" on ETV eetris laupäeviti kell 19.35.

Konterdipiletid hinnaga 10 eurot on saadaval Piletilevis, müügil on ka sponsorpiletid summas 50-2000 eurot.