Tõeliselt suur pere — varsti kokku 16 liiget!

“Jõulupühad on minu jaoks üks armsamaid ja tähtsamaid aegu aastas — aeg täis muusikat, head sööki ja perega koos olemise rõõmu, naeru ja nalja,” räägib Birgit. “Käisime alati perega kirikus, vahel tuli ka jõuluvana külla ja isegi kui ei tulnud, ootas meid alati kingikott ukse taga ja iga pereliige pidi iga kingituse eest midagi laulma, tantsima või pilli mängima,” meenutab ta oma lapsepõlve jõule ja rõõmustab, et tänaseks on tema peres veel rohkem inimesi — kokku 15 ja uuel aastal juba 16, kui poeg Simeonile sünnib väike vennake või õeke. “Me ei ole palju selle peale veel mõelnud, kuidas ja kas uue pereliikme lisandumisega pühadetraditsioonid muutuvad, kuid usun, et elu läheb ikka aina vahvamaks!” arvab ta.

Kingitusi ei pea Birgit täiskasvanuna enam kuigi oluliseks, kuid mõned südamega tehtud meened lähevad siiski endiselt väga hinge — olgu need vanaema kootud villased sokid, ema kootud korvikesed, õe isetehtud album või õelaste meisterdatud jõulukaardid. “Indrekuga premeerime end tavaliselt pärast töökat jõuluaega spa’s käigu või reisile minekuga,” jutustab ta ning lisab juurde lõbusa fakti, et abikaasa lapsepõlve jõulud olevat olnud veel “jõulusemad” kui tal — Indreku ema töötas nimelt kirikus organistina. “Vahel veetis Indrek kirikus aega veelgi rohkem kui teised lapsed — ema töö tõttu lausa kaks teenistust järjest. Nüüd veedame jõululõuna Indreku emaga, siis läheme kirikusse ja jõuluõhtul oleme minu perega,” tutvustab ta Sarrapi pere visiidijaotust.

2015.aasta — pulmad, reisid, esinemised, uus ootus…

Kuna aastavahetus pole enam kaugel, heidab Birgit pilgu ka möödasaavale aastale, mille tähtmomentideks on imelised pulmad ja perereisid Taimaale, Hispaaniasse ja Maltale ja otseloomulikult esinemised oma värske bändi ja uue sõbra Jüri Pootsmanniga, kuhu ei tule erilist pausi ka pühadeperioodil. “Anname Jüriga nüüd jõulupühadel kolm kontserti — 25.detsembril Tallinna Kaarli kirikus, 26.detsembril Rapla Maarja Magdaleena kirikus ja 27.detsembril Tartus Jaani kirikus kell 19.00 õhtul,” loetleb ta, kuid lisab, et uue aasta eesmärgid ja soovid on eeskätt seotud siiski perega. “Suurim soov on see, et teine laps sünniks terve ja tublina, ja et me suudaksime võtta aega veelgi rohkem perele ja hakata koos ka muusikat kirjutama," avaldab ta, kuna jõuluaeg on sel aastal väga töine. "Indrek korraldab kolme jõulutuuri, esineme palju ansambel Swingersiga ja mina ka oma bändiga ja nii see detsembrike veereb. Kuid pere ja lapsega koosolemise ajaks on jäänud siiski enamik hommikud ja lõunad ning jõuluõhtu muidugi ka!"

Aga millise toosti lausuvad Sarrapid aastavahetusel? “Aastavahetuse veedame oma teise perega — ansambel Swingersiga Estonia ballil ja soovime muidugi üheskoos ilusat uut aastat kõigile! Ja siis jagame oma uue aasta soove üheskoos ja jagame muidugi ka palju kallistusi. 1.jaanuari veedame oma lapse ja vanematega,” räägib Birgit ning ei unusta ka oma kuulajaid: “Soovin oma armsatele fännidele ikka rõõmsat ja rahulikku jõuluaega ja aasta lõppu ning loodan südamest, et 2016.aasta tuleb rahulikum ja ilusam nii meil Eestimaal kui mujal maailmas!"

Ilusaid pühi kõigile tegusatele muusikutele Publiku poolt!