Liis Lemsalu ja René Puura

Kui veel eelmisel sügisel poseeris Liis Lemsalu oma kauaaegse kallima Rene Puuraga Kroonikas koos, siis tänaseks on särava kaunitari teed muusikust elukaaslasest lahku läinud ning tema elus sootuks uued tuuled. Liis kinnitas kevadel Kroonikale antud intervjuus, et suurt draamat lahkuminek kaasa ei toonud ja vahele ei tulnud ka keegi kolmas, ent seda, mis täpselt juhtus või lõpliku punkti suhtele pani, ta välja ei ütle, selgitades vaid filosoofiliselt, et mingisugused keerdkäigud elus on paratamatud, sa ei saa neid ära hoida.

Endine Pärnu linnapea, 34-aastane Mart Viisitamm ja tema 54-aastane abikaasa Hilvi Viisitamm, kelle peres kasvamas ka kaksikutest pojad, lahutasid tänavu jaanuaris oma abielu. 10 aastat tagasi Keskerakonna büroos tutvunud paar tajus tõmmet aasta aega, kuni 2004. aastal kutsus Mart Viisitamm naise restorani ning avaldas talle armastust.

Hannes Võrno

Tuntud telenägu Hannes Võrno läks veebruaris lahku oma kauaaegsest elukaaslasest, moelooja Häli Veskarust. Koos oldi Häliga ligi 20 aastat ning paaril on kaks ühist poega. Lahkuminekust andisid aimu Võrno ajaveetmised teiste kaunite naiste seltsis ning mehe profiil populaarses kohtinguäpis Tinder.

Reno Hekkonens

Detsembris tuli avalikuks, et Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar ja tema parem käsi Reno Hekkonens sammuvad eri teid. Varem oli Reno suvise suurprojekti kõneisik ja suhtekorraldaja ning väisas Marjega seltsiüritusi ka eraeluliselt, kuid Hekkonens asus hoopis otse Hollywoodi südames asuvas filmikoolis filmindust tudeerima.

Ilmar ja Kirsti, Sandra ja Uku

Veel möödunud sügisel rääkisid laulja Uku Suviste ja tema modellist kallim Sandra Daškova ajakirjandusele, et nende kolm aastat kestnud tutvusest välja kasvanud suhe õitseb ja nad elavad õnnelikult koos, kuid tänavu suvel hakkasid ringlema jutud lahkuminekust. Oktoobris said kõlakad kinnitust, sest Sandra asus sarmika rootslasse seltskonda nautima ning kuulutas oma tärganud tundeid ka sotsiaalmeedia vahendusel.

Ilmar ja Kirsti, Sandra ja Uku

Detsembris tuli avalikuks uudis Kirsti Valdstein-Timmeri lahkuminekust oma pikaaegsest elukaaslasest Ilmar Pukist. Ilmar ütles, et kõikidel paaridel on suhtekriise ja eitas kuuldusi, et on juba uue armastuse leidnud. Kirsti keeldus teemat kommenteerimast.


Kaire Vilgats

Lauljatar Kaire Vilgatsi ja tema muusikaprodutsendist endise abikaasa Johannes Lõhmuse suhe kestis pea 13 aastat, abielus oldi sellest kuus ja ühiselt saadi kolm last. Keegi ei oleks osanud ideaalsena näiva paari lahutust uneski ette näha, ometi teatati tänavu juunis lahutusest. Kaire sõnul oli lahkuminemise põhjuseks tema liigne töökoormus.

Hundisilma jaanituli 2013

Ärimees Jaan Toots ning tema kallim Kati Toots tunnistasid veebruaris , et nende 11 aastat kestnud suhe on lõppenud. Jaan Tootsi sõnul käivad nad suhte purunemisest hoolimata tihti läbi, sest koos kasvatatakse ühist last Karolinat.

Oktoobris kirjutas Kroonika, et Jaan Tootsi elus figureerib juba uus naisterahvas — avalikkuselegi tuntud Tartu äridaam Eve Kirs. Ka Kati Tootsi on erinevatel seltskonnaüritustel nähtud šarmantsete noormeeste käevangus.

Avavalss

Presidendi kantseleilt saabus tänavu aprillis teade, et Ilvesed on pärast põhjalikku kaalumist jõudnud ühisele otsusele 11 aastat kestnud abielu lahutada. Suure tõenäosusega sai suhtele saatuslikuks möödunud aasta augustis lahvatanud skandaal, kui Evelini teise mehega kohviku Komeet terrassil suudlemas nähti. Nii kurjad keeled kui ka Evelin ise räägivad aga teist juttu — nimelt ajaski endist presidendiprouat meeleheitele asjaolu, et Toomas Hendrik oli juba ammu leidnud uue südamedaami Ieva Kupce näol.