Kerrot tuntakse Venemaal juba paari aasta tagusest ajast: ta tuli 14. hooajal samas saatesarjas teisele kohale.

Seekordse hooaja avaosas anti taaskord tuleproovi sööstnud selgeltnägijale esimeseks ülesandeks ära arvata, millise auto pagasiruumi on peidetud inimene. Kerro kasutas äraarvamiseks ootamatut võtet: ta üritas saatejuht Sergei Safronovit ära võrgutada! Nõid kiskus mehe ees oma pluusinööbid lahti ja nähtavale tulid erinevad sümbolid, mis naise rinda ja kõhtu katsid. Kerro palus saatejuhil endale silma vaadata, lootes läbi tema pilgu tõele jälile jõuda.

Safronov oli Kerro käigust üllatunud, küll aga tunnistas, et peab teda väga ilusaks naiseks ja eemaldas komplimendi kinnituseks oma sõrmest ka abielusõrmuse.

Kerro arvas, et on mehe pilgust vastuse leidnud, aga ta ei teadnud, et saatejuht isegi ei mäletanud, millises autos inimene oli. Safronovit paigutati nimelt iga sensitiivi eel ümber. Nõid pakkus vastuseks õige masina kõrval asuvat autot ja kukkus seega esimesest katsest läbi.

Tulemus šokeeris Kerrot hingepõhjani, aga õnneks ootas ees teine katse, kus ta pidi pimesi ära arvama, kes on selgeltnägija ees istuv inimene.

Niinimetatud Mister X'i rolli etendas tuntud naiskoomik, kelle tuju oli halb juba enne Kerro ruumi sisenemist. Kerro saabumisele eelnevalt oli üks sensitiiv teatanud talle nimelt halbu uudiseid.

Rakvere nõid kasutas, nagu talle kombeks, abivahendeid, muuhulgas lihakäntsakat, mille ta Mister X'il enda kätte võtta palus.

Naiskoomik keeldus põlglikult ja keeras kurva Kerro sõnul tal sellega kogu info täiesti kinni. Küll aga suutis sensitiiv end juba hetk hiljem koguda ja vadistas ette detailse ja täpse kirjelduse, mis läks Mister X'ile väga hinge. Teise ülesande õnnestunud täitmine kindlustas Marilyn Kerrole koha saates.

Selgeltnägijate tuleproov“ koos Marilyn Kerroga jookseb TV3-s esmaspäeviti kell 20.00.

Vaata pilte avasaatest: