Üleeile avalikustas Katrin Lusti inetu skandaali, kus kunstnik Kaia Otstak leidis oma Tartu Kunstimaja galeriisse üles pandud taiesed vulgaarselt rikutud seisus. Süüdlase templi sai TV3 uudisloos ning ka Delfis ilmunud artiklis külge Psychoterrori solist Freddy Grenzmann, kes aga - nagu selgus - polnud looga üldsegi seotud. Järgnes kiire parandus TV3 uudisloos, kuid eetrisse jõudis õnnetu eksitus sellegipoolest.

Katrin Lust selgitas Publikule kurioosset eksitust.

"Esiteks ei rääkinud kannataja vandaalist tema päris nimega, vaid kasutas tema hüüdnime "punkar Psaiko", märkides taustaks juurde, et tegu on vist Psychoterrori lauljaga. Kui rääkisin Tartu Kunstimaja galerist Indrek Grigoriga, siis ka tema ei rääkinud vandaalist päris nimega, vaid kutsus teda Psaikoks (psycho - psühhopaat ingl.k). Kui küsisin, kas see inimene on seotud bändiga Psychoterror, nagu kannataja oli märkinud, kinnitas ka tema seda. Saatsin Psychoterrori solistile ka sõnumi, kuid vastust nädala jooksul ei saanud. Samuti nimetas Indrek Grigor, et tegu on punkariga, kelle raamatu andis välja Paranoia kirjastus. Samas on Paranoia kirjastusega koostööd tegemas raamatu osas ka Psychoterrori solist Freddy, keda kutsutakse samuti punkariks. Ka Paranoia kirjastusega seotud inimene väitis, et tegu ongi kahjuks segamini aetava looga. Rääkisin just "Seitsmeste uudiste" saate toimetajaga, kes kinnitas, et eilses saates me ka vabandasime vea pärast," kirjutas Publikule Lust.

Et ekslikku infot sisaldav lugu ilmus pärast vigade parandamist ka Publikus, vabandame nii lugejate kui ka autor Katrin Lusti ees.