Black Sabbathi viimane tuur sai alguse kolmapäeval, 20. jaanuaril USAs, Omaha linnas. Lavale astusid originaalkoosseisust Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler. Kokku annab Black Sabbath oma viimase tuuri jooksul rohkem kui 60 kontserti üle maailma. Ozzy Osbourne’i sõnul ei ole tegemist sellise viimase tuuriga, mille puhul viis aastat hiljem korraldatakse veel üks viimane. “See on Black Sabbathi jaoks kõik,” ütleb Ozzy. “See saab olema ühtepidi kurb, aga teistpidi ka suurepärane – see on viimane kord mil inimesed meid kuulama tulla saavad! Anname endast igal õhtul 100%,” kinnitab Geezer Butler. “On vägev, et alustasime ja lõpetame koos samade inimestega,” lisab Tony Iommi.

Bändi liikmete sõnul ületab nende viimane kontsertreis oma võimsa produktsiooniga kõik eelnevad tuurid ning paneb nende pea viis dekaadi kestnud karjäärile väärika punkti. Muusikute endi sõnul esitavad nad pigem vanemaid klassikuid kui uuemat muusikat ning välja on valitud ka mõned lood, mida pole väga ammu esitatud. Tuuri esimesel kahetunnilisel kontserdil kõlasid näiteks sellised lood nagu “Paranoid”, “War Pigs”, “Iron Man”, “Black Sabbath”, “N.I.B”, “Children of the Grave“ ja “Hand Of Doom”. Viimane neist tuli live-esitusele esimest korda alates aastast 1978.

Pärast kontserte USA-s ja Kanadas viib turnee muusikud Austraaliasse ja Uus-Meremaale ning seejärel jõuavad nad Euroopasse. Black Sabbath annab oma esimese ja ka viimase kontserdi Baltikumis 5. juulil Riias, Arena Rigal.

Piletid Black Sabbathi Riia kontserdile hinnaga alates €59 on müügil Piletilevi internetipoes aadressil www.piletilevi.ee, kõigis Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

5. juulil sõidab Tallinnast Riiga eribuss, millega saavad kontserdikülastajad mugavalt kontserdipaika ning pärast esinemist kohe tagasi Eestisse sõita. Eribussi pilet maksab 30 eurot inimese kohta ning sisaldab kontserdile minekut ja tagasitulekut.

Kontserdi produtsent on Live Nation Baltics.