Saatesse otsiti sisekujunduse huvilisi, kes oleks lahtiste käte ja lennukate ideedega ning sooviksid otse kaamera ees sisustada korteri tuliuues majas. Armastatud kodumaises tõsielusarjas osalemiseks laekus üle 300 sooviavalduse ja castingule kutsuti 50 paari.

Saatejuht Alari Kivisaare sõnul oli see läbi aegade kõige karmim valikuprotsess. "Kui varasemalt on tulnud pingutada, keda saatesse valida, siis sel korral pingutasime, et otsustada, kes välja jätta – kinnisilmi oleks võinud valiku teha kohale tulijate seast ja ikkagi oleks saates parimad paarid," oli saatejuht rõõmus.

Saate režissöör Raivo Maripuu kinnitas Kivisaare sõnu ja lisas, et castingu käigus sai välja valitud 4 paari, kellega kohtume juba "Naabrist parem" saates aprilli alguses. Castingul osalejaid oli tema sõnul väga erinevaid ning nende vanus kõikus 17 ja 42 eluaasta vahel.

"Naabrist parem" saates tuleb paaridel sisustada korter tuliuues majas. Sisustustöö tuleb teha ära vaid omal käel ning seejuures nõnda, et tulemus oleks naabri omast parem. Võitjakorteri valib välja televaataja.