“Kuna ei Madis ega Indrek pole neil teemadel iial palju sõna võtnud, tundus mulle, et võiks seda poolt avada küll — et millist huvitavat elu elab inimene, kellel on järglased. Sellest ei saa rubriiki, lihtsalt suunitlus hakkab olema selline. Ehk siis, kui Madis jutustas oma spordist ja kultuurist, siis minul isana on vaja pusida hoopis selle kallal, kuidas lahendada näiteks kodust ülesannet,” sõnas ta. “Räägin nii nagu elu käib. Vahel kisub ka tõsiseks, aga vanemana ei saa kõike tõsiselt võtta, vaid pigem elutervelt,” lisas ta.

Kaidor ei mäleta, millal viimati regulaarselt nii vara ärkama pidi, aga tunnistab, et seda on elus ette tulnud küll. “Kunagi ammu-ammu, umbes 10 aastat tagasi, töötasin Vikerraadios. Olin siis väga noor ja üritasin telemaailmas läbi lüüa, tegin 100 asja korraga, ei maganud üldse. See oli raske, aga väga tore. Kõige helgem mälestus on sellest, kui sattusin tegema “Vikerhommikut” vabariigi aastapäeval — see oli üks eredamaid momente, olla raadios, mängida hümni ja vaadata kuidas pidulik Eesti ärkab,” meenutas ta.

“Ma olen hardcore raadio tarbija, raadio on see, kust tulevad minu põhiuudised. Mul on kusjuures elus olnud perioode, kui olen raadiot kuulanud non-stop päeva lõikes kogu aeg, hommikust õhtuni välja,” kirjeldas Kaidor oma suhet raadioga. Samas tunnistas ta aga, et on üsna konservatiivne kuulaja, klõpsides üksnes Vikerraadio ja R2 vahet. “Peaksingi nüüd endale tegema kommertsjaamade ekskursiooni, et vaadata, millega konkurendid tegelevad, et teha otseloomulikult veel paremini ja huvitavamalt,” muigas ta.

Teletööst ei loobu Kaidor mingil juhul — ta teeb ikka muusikasaadet “Eesti TOP7” ja tegeleb lisaks uute saadetega, millest üks valmib sügisel. Raadiotöö ettepanek tehti talle eelmisel neljapäeval ja kõige rohkem auru kulus selle välja nuputamisele, kuidas hommikuste peretoimetustega hakkama saada. “Varem viisin last kooli ja lasteaeda, sõime koos hommikust, nüüd olen kohal ainult häälena,” analüüsis ta, kuid lisas juurde, et ta naine Alice on imeline inimene ja saab pisipere varahommikuse kantseldamisega olude sunnil ka üksinda hakkama.