Mikiver tabati oma Volvo roolist joobes möödunud aasta 24. novembri varahommikul Pärnumaal Audru vallas, mil naine ei olnud võimeline autot juhtima ning sõitis kõigepealt vastassuunavööndisse ning seejärel teelt välja, selgub 9. veebruaril jõustunud kohtuotsusest.

Ekspertiisi käigus tuvastati tal 2,38-promilline alkoholijoove, mis kategoriseerub joobeastmete skaalal kõrgemaks keskmiseks.

Näitlejale mõisteti karistuseks 1 aasta 1 kuu ja 27 päeva vanglakaristust, mis lisati eelmisele, seni kandmata nelja ja poole kuu pikkusele vanglakaristusele, mis mõisteti talle samuti joobes juhtimise eest 2013. aasta 10. augustil. Toona tuvastati naisel seekordsest oluliselt väiksem joove (0,9 mg/l väljahingatavas õhus) ning reaalse vanglakaristuse asemel pääses naine 3-aastase tingimisi vangistusega.

Trellide taha minemisest õnnestus naisel pääseda ka seekord - kokkuleppemenetluse korras asendus vanglakaristus 417 ühiskondlikult kasuliku töötunniga. Määratud tunnid peab ta täitma aasta ja kuue kuu jooksul.

Näitlejal peatati lisaks seitsmeks kuuks juhtimisõigus ning keelati karistuse kandmise lõpuni alkoholi tarvitamine. Lisaks tuleb naisel tasuda kohtumenetlusega seotud kulud, mis küündivad 350 euroni.