1. Ta oleks eelistanud väiksele vennale hoopis hamstrit.
Äsja nägi ilmavalgust kroonprintsess Victoria poeg, kuid jaanuaris antud intervjuus tunnistas naine, et tema tütar pole väikse venna tulekust üldsegi elevil: “Ta tahab endale hoopis hamstrit!”

2. Ta on tõeline semu.
Estelle võib olla küll kuninglikku verd, kuid oma roosade lipsukeste ja punupatsidega tundub ta kui iga teine 4-aastane. Näiteks rääkis üks rootslanna väljaandele The Local, et tema tütar on pisikese printsessiga äravahetamiseni sarnane.

Vaata pilte SIIT, kas sina teed vahet printsessil ja 5-aastasel Miral?

3. Ta on andekas igal alal.
Kui kuninglikul perekonnal on järgmiseks peoks vaja kooke või küpsiseid, siis Estelle aitab hädast välja! Eelmisel aastal leivis internetis kulutulena video, milles Estelle möllas taignarulliga ning valmistas traditsioonilisi Rootsi maiustusi. Sellele eelneval aastal, kui printsess oli vaid 3-aastane, juhtis piiga köögitoimkonda ning valmistas oma vanematega piparkooke.

Ta teeb oma vanematele ära ka rootslaste poolt enim armastatud spordialal. Nimelt rääkis Prints Daniel, et jääb oma tütrele alla suusatamises. “Ta on minust palju osavam. Ta on viimaste aastate jooksul veetnud mäenõlvadel pea kõik talved," naeris Daniel.

4. Ta elab alati Rootsile kaasa.
Ühe printsessi peamiseks töökohustuseks on esindada Rootsit ka välismaal ning Estelle on juba praegu demonstreerinud, et kannab sinist ja kollast suure uhkusega. Erinevalt oma nõost (printsess Leonore, kes elab nüüd Londonis) ja Briti prints George’ist, kes on avalikkuse silme ees äärmiselt tagasihoidlikud, meeldib Estelle’ile väga tähelepanu keskpunktis olla. Veeburaris tulid ilmsiks imearmsad pildid sellest, kuidas Estelle Rootsile hokimängus Soome vastu väga emotsionaalselt kaasa elas.

5. Ta armastab oma nõbusid.
Estelle astub hea meelega rambivalgusest eemale, et hoolitseda oma nooremate sugulaste eest. Printsessi on mitmel korral nähtud oma nõbude Leonore’i ja prints Nicolase eest hoolt kandmas. Kui tema vanaisa, kuningas Carl XVI Gustaf, tähistas eelmisel aastal oma 69. sünnipäeva, vastutas just pisiprintsess selle eest, et aastane Leonore käituks korralikult.