Maailmas laialt tuuritanud ja oma nime jäädavalt ekstreemmetali ajalukku raiunud bänd on ise püüdnud žanrilisest liigitusest vabaneda, nimetades oma loomingut pigem tumedaks metaliks. Kui sümfoonilise seadega sündipartiid paigutavad Cradle of Filthi pigem gooti osakonda, siis viimasel, järjekorras üheteistkümnendal plaadil “Hammer of the Witches” kõlavad kitarririffid ja trummipartiid loovad koheseid seoseid nii rootsi-stiilis meloodilise death metali kui tänapäevase blackiga.

Eraldi firmamärk on alati olnud vokalisti Dani Filthi nõialaadsed karjed-kriisked ja ka selles osas kergitatakse kübarat nii vanade kui uute fännide suunas — kriitikute arvates on juurtest üksjagu eemaldanud Cradle of Filth küpsem ja mitmekesisem kui ealeski varem.

Piletid hinnaga 28€ tulevad müüki kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades esmaspäeval, 7. märtsil. Soodsamad fännipiletid hinnaga 25€ müüvad samal ajal Tallinnas klubid Woodstock ja Tapper. Uksed Tapperi kontserdile avatakse kell 19:00 ja üritus on vanusepiiranguta!

Cradle of Filth on:
Dani Filth — vokaal
Martin ’Marthus’ Skaroupka — trummid
Daniel Firth — bass
Lindsay Schoolcraft — klahvpillid ja vokaal
Richard Shaw — kitarr
Marek ’Ashok’ Šmerda — kitarr