"Üks suur ja pikk ring on minu jaoks lõplikult täis saanud. Ma olen töötanud piisvalt kaua nii ajalehes, televisioonis kui ka raadios. Ma olen noor mees ja lihtsalt nii ongi, et ma vajan elus uusi väljakutseid," kirjutab 25 aastat ajakirjanikuna töötanud Kagge sotsiaalmeedias, vahendab ERRi portaal Menu.

"Ütlen kohe ära, et ma ei lahku "Pealtnägijast" ega ERR-ist intriigide või vastuolude tõttu. Vastupidi, mind on "Pealtnägija" meeskonnas ja ERR-is hoitud ja armastatud kõik viimased 10 aastat ning selle eest tänan südamest kümneid kolleege. Eelkõige aga Mihkel Kärmast ja Piret Priisaart. Aeg on lõpuks ometi teha karjääris esimene kannapööre. Seda enam, et ma olen alles 38-aastane. Seetõttu lahkun ma märtsi lõpus "Pealtnägijast" ja "Vikerhommikust". Lahkun rahvusringhäälingust ja üldse ajakirjandusest. Et aprillist asuda tööle Stenbocki majas Toompeal.

Kagge uus tööandja on riigikantselei ja temast saab valitsuse kommunikatsioonibüroo meedianõunik. Ta märkis, et kui talle tehti pakkumine tulla peaministrit ja valitsust nõustama, siis oli ta oma peas sellega sisuliselt poole sõna pealt nõus.

"Sest kui see ei ole huvitav, põnev ja ahvatlev väljakutse, siis mis üldse on veel väljakutse? Aidata järjest tormilisemal ajal oma riigi valitsust on minu jaoks küll nagu missioon, millest ei saa keelduda! Ma olen selle väljakutse eest väga tänulik ning ma väga tahan ja loodan, et minust on abi. Ma ei tea, millega see peatükk lõpeb, aga täna ma tunnen, et mu silmad jälle säravad ning ma olen leidmas uut hingamist. 25 aastat kestnud lend on olnud imeline. Ma tänan kõiki toredaid kolleege, lugejaid, vaatajaid ja kuulajaid, kes on mind kõik need aastad toetanud, kannatanud ning kasvatanud!" lõpetas ta oma sissekande.