Lepp kinnitas Publikule, et juba aprillis ekraanile jõudev linnapea kriminaaluurimisele pühendatud nelja- kuni viieosalise pooldokumentaalse "inimliku salatragöödia" (sarjategijate endi žanrimääratlus - toim.) tootmist rahastab maksumaksja. "Seriaali toodab Tallinna TV. See on juhatuse otsus," sõnas Lepp Publiku arupärimise peale sarja finantseerimise kohta.

"Vastavalt tegevusloale peab Tallinna TV tootma saateid igas šanris. See on lihtsalt üks ettevõtmine. Nii nagu me korraldame kontserte, teeme meelelahutussaateid, arvamussaateid ja uudistesaateid," põhjendas Lepp sarja tootmise vajadust.

Kui palju sarja tootmine maksma läheb, Lepp ei avalda. "Kui oma vastavate seriaalide ja lavastuse eelarved avalikustavad Ainar Ruussaar (ERRi juhatuse liige), Eero Liiv (TV3 programmijuht) või Urmas Oru (Kanal 2 juhatuse liige), siis võime kaaluda ka eelarvest rääkimisest," kostis linnatelevisiooni juht.

Režissöör Rando Pettai ("Vanad ja kobedad saavad jalad alla") lavastatud sarja esimene osa tuleb Tallinna TV eetrisse Lepa kinnitusel 16. aprillil. Sarjast plaanitakse detailsemalt rääkida 12. või 13. aprillil toimuval pressikonverentsil. "Enne seda mingit infot ei jaga. Ei soovita ka kedagi võtteplatsile," teatas Lepp Publikule meilitsi.

Sisu kohta avas Lepp vaid: "Kriminaalne poliitiline thriller räägib õigusest ja õiglusest, salasepitsustest, mõjust ja vastumõjust. Mängijad näitlevad ja mõistjad on kohtu ees. Tegevus toimub keskajal, tänapäeval ja tulevikus."

Veidi lähemalt on seriaali kohta rääkinud lavastaja ise. "Kuna ta on selline päriselu sündmuste põhjal välja mõeldud tegelastega lugu, siis on seal võimalik natuke eestimaist satiiri üles seada," kirjeldas Pettai projekti Delfile ja lisas, et komöödiaks seda ei nimetaks, kuid ometi on tegemist omapärase nähtusega. "Ta on selline naljakas formaat – ta ei ole näitemäng, ometigi seal osalevad näitlejad. Ta ei ole ka dokumentaalne jutustus, ta on ikkagi väljamõeldis. Kõike ma nagu päris ei tahaks ära ka rääkida."

Pettai kinnitusel kehastab Edgar Savisaar end täielikult ise, kuigi algselt anti teada, et teda mängib kohati ka näitleja.