USA südametemurdja vanim tütar, “Star Warsi” täht Carrie Fisher avalikustas, et tema isal oli kaunis romaan printsess Margaretiga, kirjutab DailyMail.

Ta ei paljastanud küll, millal armusuhe täpsemalt aset leidis, kuid ilmselt juhtus see aastal 1952, mil 24aastane Fisher maitses esmakordselt oma singliga “Outside of Heaven” edu UK edetabelites. Printsess oli toona 22 ja abielu Snowdon’i krahviga ootas teda veel ees.

Fisher, kelle viie abikaasa hulka kuuluvad Elizabeth Taylor ja Debbie Reynolds, olevat Margareti lemmikuim laulja ning noored jäädvustati 50ndatel ka koos pildile.


Foto: Vida Press

Carrie Fisher rääkis Briti jutusaatele “The Jonathan Ross Show”: “Ma kohtusin ükskord printsess Margaretiga. Päriselt ka! Me filmisime siin “Star Warsi” teist osa ja me läksime koos Alec Guiness’i, Harrison Fordi ja Mark Hammiliga filmi esitlusele ning printsess oli ka seal. Kui ta meie poole kõndis, ütlesin ma oma kaasnäitlejatele, et mu isa oli printsess Margaretiga seksinud. Nad armatsesid ilusti. Igatahes ma mainisin seda ja nüüd satun ma selle pärast pahandustesse.”

Printsess Margaret oli omal ajal üks maailma kõige glamuursemaid naisi ja kahtlemata oli ta võitnud Eddie Fisheri tähelepanu. 50ndatel flirtisid nad edasi-tagasi pressi vahendusel.

Kui Eddie aastal 1954 Suurbritanniat külastas, ütles ta, et kui naine kutsuks ta oma sünnipäevale laulma, jätaks ta koheselt oma tagasilennu ära — sellist palvet aga ei tulnud ja ta sõitis samal õhtul koju.

Printsess Margaret suri aastal 2002 ning väidetavast afäärist pole varem keegi sõnagi lausunud. Eddie Fisher oli varajaste 50ndate üks edukamaid lauljaid, kel kümnendi esimese kuue aasta jooksul oli edetabelites tervelt 17 hitti. Eddie suri aastal 2010, 82-aastaselt.